Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Kalp dizisinin 5. yeni bölümünde büyük itiraf gerçekleşecek!

Siyah Kalp dizisinin 5. yeni bölümünde büyük itiraf gerçekleşecek!

tarafından ker_def

Sürükleyici hikayesi ve büyülü atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen yeni dizi Siyah Kalp, perşembe akşamları başarılı şekilde yoluna devam ediyor. 4. bölümde bir miktar reyting düşüşü olsa da dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Beşinci yeni bölümde de yaşanacaklar merakla bekleniyor.

“SEVİLAY GÜNSER, CİHAN ŞANSALAN’I EŞ OLARAK KABUL EDİYOR MUSUNUZ?”

Merakla beklenen dizinin ekrana gelen dördüncü bölümünün hemen ardından beşinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Nihayet’in, Melek ve Nuh’a yakın davranması akılları karıştırırken asıl planının ne olacağı merak konusu oluyor.

Sevilay ve Cihan birbirlerine gerçekleri itiraf edip Nuh ve Melek’ten hoşlandıklarını söylerken, ikilinin nikah masasında ne cevap vereceği beşinci bölüme dair merakı giderek artırıyor.

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Emrah Ağuş’un, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00’de Show TV’de!