Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Damla Sönmez, Aziz dizisiyle çok istediği bir şeye kavuştu!

Damla Sönmez, Aziz dizisiyle çok istediği bir şeye kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Sönmez, Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisinde Dilruba karakterine hayat veriyor. Oyuncu, başarılı performansını bu yapımda da sergilerken, Murat Yıldırım ile Simay Barlas ile başrolde bir arada yer alıyor…

Çukur dizisindeki etkileyici oyunculuğunun ardından 1930’lı yılların Türkiye’sine doğru izleyicileri yolculuğa çıkartan oyuncu, Aziz dizisinden çok memnun.

Antakya’da yapılan çekimlerde tüm ekip iyi bir sinerji yakaladı ve yoğun tempo ile büyük bir emek veriliyor. Dizinin reytinglerinin iyi gelmesi de ekibin moralini yüksek tutuyor.

Damla Sönmez, Show TV’de katıldığı bir programda cep telefonunun olmadığı bir dönemde yaşamanın ne kadar güzel olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Her an ulaşılabilir olmak, her anın fotoğrafını çekebiliyor olmak, bence o anı yaşamamızdan veya bazı şeylerin kıymetini bilmemizden uzaklaştırıyor. Ben bazen istiyorum, cep telefonunun olmadığı zamanda yaşamayı” şeklinde konuştu.

Damla Sönmez en çok da insanların anı yaşamadıklarına ve o anı fotoğraflamak veya videosunu çekmek için yaşanılan duyguyu kaçırdıkları konusunda şikayetçi. Oyuncu Aziz dizisinde cep telefonunun olmadığı bir hikayede yer alarak aslında kendi çapında o dönemin ruhunu yaşama fırsatını elde ediyor.

İnsanların buluşmak için sözleştiği ve o saatte de buluşmaya geldikleri günler Damla Sönmez için bugünkü hızlı yaşanan dünyadan daha kıymetli.