Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’de Yasak Elma dizisini taklit ettiler, Yasak Armut ile entrikanın alasını çevirdiler!

Güldür Güldür’de Yasak Elma dizisini taklit ettiler, Yasak Armut ile entrikanın alasını çevirdiler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, absürt konuları ve karakterleriyle ekranın neşe kaynağı yapımlardan birisi. Dizi, başlangıçta bambaşka bir konseptte olsa da ilerleyen sezonlarda adeta komedi dizilerine taş çıkartacak kadar kahkaha tufanı yaşatan sahneleriyle izleyicinin heyecanla takip ettiği yapımlar arasına girmeyi başardı.

5. sezonu yayınlanan diziyi takip edenler, artık dizide mantık aramıyor! Zira mantık namına hiç bir şey de bulunmuyor dizide! Karakterler, olaylar, hikaye o kadar absürt ki her şeyin olması mümkün bir dizi haline geldi adeta!

İlk günden bugüne pek çok oyuncu geldi geçti diziden. Ancak dizinin başrollerinde yer alan Eda Ece ve Şevval Sam, dizinin vazgeçilmezleri arasında.

Eda Ece’nin Yıldız karakterine kattıkları kadar, Şevval Sam’ın Ender karakteriyle yaşattıkları, ekran başında diziyi takip edenlerin büyük beğenisini kazanmış durumda.

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’da ise Cumartesi akşamı izleyenleri kahkahaya boğan ‘Yasak Armut’ skeci vardı.

Daha önce Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Sadakatsiz gibi dizileri tiye alan Güldür Güldür’de bu kez Yasak Elma, Yasak Armut olarak sahnelendi.

Güldür Güldür'de Yasak Elma dizisini taklit ettiler, Yasak Armut ile entrikanın alasını çevirdiler! 10

Doğa Rutkay’ın Ender’i, Aylin Kontente’nin Yıldız’ı oynadığı skeç, izleyenleri çok güldürdü. Yasak Elma dizisindeki bir sahneyi restaurant’a taşıyan skeç, ekran başında Güldür Güldür’ü izleyenleri kahkahalara boğdu.

Güldür Güldür'de Yasak Elma dizisini taklit ettiler, Yasak Armut ile entrikanın alasını çevirdiler! 11

Bu arada Eda Ece ve Şevval Sam da Güldür Güldür’ün yayınlandığı gece sette çekimde olmalarına karşın merakla beklediklerini dile getiren paylaşımlar yaptılar instagram’dan.

Güldür Güldür'de Yasak Elma dizisini taklit ettiler, Yasak Armut ile entrikanın alasını çevirdiler! 12

Yasak Elma’da Asuman’ı oynayan Melisa Doğu, Güldür Güldür’de kendisini taklit eden İrem Kahyaoğlu’na da şaka yollu böyle takıldı…

Güldür Güldür'de Yasak Elma dizisini taklit ettiler, Yasak Armut ile entrikanın alasını çevirdiler! 13

İşte Güldür Güldür Show ve Yasak Armut…