Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban hayranlarını heyecanlandıran yeni dizi projesi!

Ertan Saban hayranlarını heyecanlandıran yeni dizi projesi!

tarafından ker_def

1977 yılında dünyaya gelen ve yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ertan Saban, güçlü oyunculuk yetenekleri ile birçok rolde etkileyici performanslar ortaya koydu.

Ertan Saban 2022-2023 yıllarında ekranda yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide Sadi karakteri ile başrolde yer almış ve Devrim Özkan ile çok iyi bir ikili olarak öne çıkmıştı.

2000’li yılların başlarından itibaren çeşitli programlar, sinema filmleri ve dizilerle dikkat çeken Ertan Saban, önemli rollerde bulundu.

Elveda Rumeli dizisindeki Aleksi karakteri oyuncunun tanınmasını sağladı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi hayranlarının Gölge karakteri ile aklında kalan oyuncu, en son geçen yıl Kadınlara Mahsus isimli sinema filmiyle setlerde yer almıştı.

Basında yer alan haberlere bakılır ise Ertan Saban önümüzdeki sonbaharda yeniden dizi setlerine dönüş yapacak. Damla Sönmez’in kadın başrol olarak yer alacağı Now televizyon kanalı için çekilecek yeni bir projede Ertan Saban’ı da izleme fırsatınız olacak.

Basındaki haberler dizinin adının Kötü Kan olduğunu ve Ertan Saban’ın Kartal karakterini canlandıracağını gösteriyor ama, diziler başlamadan birçok değişiklik yapılabildiği de biliniyor.

Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizinin yönetmeni ise tecrübeli bir isim olan Çağatay Tosun olarak gösteriliyor.

Etkileyici yetenekleri ile dikkat çeken Damla Sönmez’in son dönemde Çukur, Saygı, Aziz ve Maviye Sürgün isimli dizilerle sürekli gündemde yer aldığını da hatırlatalım.