Ana sayfa Dizi Haberleri Ertan Saban ve Damla Sönmez ikilisi yeni sezonun en gözde partnerlerinden birisi olacak!

Ertan Saban ve Damla Sönmez ikilisi yeni sezonun en gözde partnerlerinden birisi olacak!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalı için hazırlıkları devam eden Kötü Kan isimli dizi dikkat çekmeye devam ediyor.

Oyunculuk yetenekleri konusunda yer aldığı projelerle kendisini kanıtlayan, karakter yaratma konusunda ustalık sergileyen Ertan Saban ve Damla Sönmez gibi iki güçlü isim Kötü Kan isimli yeni dizide buluştu.

Okuma provaları yapılan dizi hem hikayesiyle hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Kötü Kan dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap.”

Dizinin yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstlenirken, senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan yazıyor. Dizinin hikayesi de izleyicileri cezbedecek nitelikte bulunuyor.

“Kötü Kan”, bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışmasını anlatıyor.

Bir yandan da çocuklarına baba olabilmenin sınavını vermeye çalışan Kartal karakterinin hikayesi izleyiciere farklı duygular yaşatacak.

“Kötü Kan” sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Yeni sezonda NOW izleyicileriyle buluşacak olan dizi, güçlü oyuncu kadrosu, şaşırtıcı ve etkileyici senaryosuyla şimdiden büyük merak uyandırıyor.