Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez, Çukur’a benzetilen yeni dizide olacak mı?

Damla Sönmez, Çukur’a benzetilen yeni dizide olacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Damla Sönmez, 2004 yılından bu yana setlerde yer alan, oyunculuk başarısı ile övgüleri hak eden bir ünlü isim… Omuz Omuza isimli dizi ile başladığı kariyerinde birçok farklı rolü canlandıran oyuncu, Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı dizileriyle popüler olmuştu.

Son dönemde Çukur dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu, Efsun karakteri ile dizide uzun süre bulundu… Çukur’un muhteşem sezon finali ile Haziran ayında veda etmesinin ardından oyuncu dinlenmeye çekildi. Blu TV’de yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonu için gelen teklifi kabul eden oyuncu, yaz döneminde de setlerde yer almaktan çekinmedi. Peki Damla Sönmez yeni sezonda hangi dizide yer alacak?

Damla Sönmez, Çukur'a benzetilen yeni dizide olacak mı? 8

Oyuncunun hayranları merakla yeni dizi gelişmesi bekliyor. Hatta kulislere yansıyan Çukur dizisinin yapımcısı Ay Yapım’ın yine Show TV için hazırladığı Üç Kuruş isimli dizide yer alacağı iddiası vardı. Ancak bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı. Henüz oyuncuya böyle bir teklif gitmedi. Tabii ki bu gitmeyeceği anlamı taşımıyor.

Mafyanın yine hikayede baskın şeklide yer alacağı, aksiyon dolu ve polisiye yönlerinin de güçlü olacağı bir dizi Üç Kuruş… Bazı yönleriyle Çukur’a da benzetiliyor. Uraz Kaygılaroğlu dizide Kartal karakteri için anlaşma yaptı. Kartal’ın yaşadığı mahalle hikayede çok öne çıkacak. Bu yönleriyle Üç Kuruş dizisi Çukur’a benzetilmekte.

Damla Sönmez’in şu aşamada yeni sezonda yeni bir proje için anlaşmadığı ve Saygı dizisinden sonra kendisine gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

Yeni sezonda ne yapacağını hayranlarının merakla beklediği oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 2 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile hayranlarını hızla artıran oyuncu, düzgün fiziğini sergilediği pozlarıyla beğenileri topladı.

Damla Sönmez, Çukur'a benzetilen yeni dizide olacak mı? 9