Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmasına üzüldü ama Melike İpek Yalova memnun!

Hayranları Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmasına üzüldü ama Melike İpek Yalova memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova dizi hayranları ile atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’da bir araya geldi. Hikayede uzun süre yer alan oyuncu, 3. sezonun sonlarına doğru ise projeye veda etmek durumunda kaldı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonu zaten birbirinden ünlü ismin ayrılması ile dikkat çekti. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal ve Murat Ünalmış ayrılan isimler olmuştu. Bu isimlere Melike İpek Yalova da katıldı… Adana’da çekimleri yapılan dizi, zorlu çekim süreçleri ve yoğun çalışma ortamı nedeniyle oyunculara artık zor gelmeye başladı.

Bu durum ilk olarak, Vahide Perçin’in sağlık sorunlarının da çıkmasını öne sürerek diziden ayrılması ile gündeme geldi. Hünkar karakterine veda eden Perçin’den sonra bu sefer Uğur Güneş, Yılmaz karakteri ile hikayeden ayrıldı. İki başrol oyuncusunu kaybeden dizinin 3. sezon finalinde bu sefer Demir’i canlandıran Murat Ünalmış da gitti.

Hayranları Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılmasına üzüldü ama Melike İpek Yalova memnun! 7

Melike İpek Yalova, yan karakterlerden olan Müjgan ile dizide uzun süredir yer alıyordu. Müjgan birçok olumsuz olay yaşadı ve ünlü oyuncu da karakterin farklı psikolojik sahneleri nedeniyle bir hayli yıpranmıştı.

Dizinin yoğun geçen çekimlerinden sonra İstanbul’da görüntülenen oyuncu, ayrılığın iyi geldiğini söyledi. Yalova, “İyi oldu, biraz yorulmuştum, dinleneceğim” açıklamasını yaptı. Tatil planının henüz olmadığını ve İstanbul’da bir süre daha kalacağını anlatan Yalova’ya Furkan Palalı ile aşk iddiası da soruldu.

Ünlü oyuncu, bu tür sorulardan gerildiğini ifade ederken, iddialar hakkında ise bir yorum yapmadı.