Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez’den Çukur dizisi ailesine duygusal veda!

Damla Sönmez’den Çukur dizisi ailesine duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 4 sezon süren Çukur dizisi geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edildi. 131. bölümü ile birlikte geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden dizinin başarılı isimlerinden birisi de Damla Sönmez olmuştu.

Oyuncu, sonradan katıldığı hikayeye büyük bir renk kattı. Efsun karakterine hayat veren Sönmez, çok başarılı bir performans ortaya koydu ve hayraları tarafından da büyük övgülerle karşılandı.

Damla Sönmez, önemli tecrübeler de kazandı ve Aras Bulut İynemli ile de çok iyi bir partner olarak akıllara yazıldı. Oyuncunun hayranları, Çukur dizisinde çok da öne çıkartılmadığı eleştirilerinde de sıklıkla bulundu. Sönmez, dizi ekibine sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile veda etti.

“Canım Ailem” ifadesini kullanan Sönmez, Çukur dizisi ekibinin ne kadar güçlü bağları olduğunu da anlatmış oldu. İşte Sönmez’in veda mesajı:

“Canım Ailem… Güzel ailem. Vedaya mahal yok. Yol uzun. Yol güzel. Yola devam, parça parça çok severim. Hep severim. Tüm katkınla, hediyelerinle, tek tek, adım adım, parıl pırıl iyi ki varsın. Var ol! @cukurdizi.

Erken uyanmak gibisi yok. Zamanıdır, çokça sevgi.”