Ana sayfa Dizi Fragmanları Deha dizisi ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı, güçlü bir proje olduğu anlaşıldı!

Deha dizisi ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı, güçlü bir proje olduğu anlaşıldı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Deha’, soluksuz izlenen ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. Dizinin hem oyuncu kadrosunun başarılı performansları hem de hikayesinin farklılığı izleyicilerin bir hayli ilgi göstermesini sağladı. Sosyal medya ortamında da Deha dizisi övgü dolu yorumlarla karşılandı.

İlk bölümün hemen ardından ikinci bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yayınlanan tanıtımda babası yüzünden öfkeli olan ve kardeşinin acısını yaşayan Devran, intikam almak için bir yola çıkıyor.

İskender ise Devran’ın kim olduğunu anlıyor ve evlerinin önüne geliyor. İkilinin karşılaşması ve ardından yaşanacaklar ise büyük bir heyecanla bekleniyor.

Senaryosunu Damla Serim’in yazdığı, yönetmenliği Umut Aral’ın üstlendiği ‘Deha’nın oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: “Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Taner Rumeli, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu.”

‘DEHA’NIN 1. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Matematik dehası Devran, doktora tezinde çığır açan bir teorem ortaya koyduktan sonra Amerika’dan teklif ve yüksek miktarda para ödülü kazandı.

Herkesin konuştuğu bu başarısını ise duymasını istediği tek bir kişi vardı; o da babası İskender! Kendine rağmen Devran ailesini İskender’den uzak tutmaya çalışırken en küçük kardeşi Boran’ın ona kapılmasına engel olamadı. Devran’ın küçük kardeşi Boran’ın İskender’in düşmanları tarafından öldürülmesi herkesin hayatında büyük bir yıkım yarattı.

Bölümün finalinde ise Devran ve İskender bir kumar masasında karşı karşıya gelirken İskender’in karşısına oturan Devran’ın ne yapacağı merak konusu oldu. Yeni bölümde baba oğulun bu karşılaşmasında yaşanacaklar için nefesler tutuldu.

‘Deha’, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!