Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu 28. yeni bölümde beklenmedik olaylar yaşanacak!

Sandık Kokusu 28. yeni bölümde beklenmedik olaylar yaşanacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’nun Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden merak artıran ikinci ve üçüncü tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan ikinci tanıtımda Karsu ve Bora’nın helikopterde olduğu görüldü. Ayça’nın “Ben senin patronuna yürüyeceğim, haberin olsun.” demesi akılları karıştırırken, Gülnaz’ın hamile olması herkesi şoke ediyor. Bora, Karsu’yu Reha’yla yaşadığı sorunlar ve aile içi problemleri sebebiyle işten çıkarırken, Karsu’nun ne yapacağı merak konusu oluyor.

Yayınlanan 28. bölümden 3. tanıtımda ise Karsu’nun Bora ile haberlerini Ayça gösteriyor. Filiz görümcesi Gülnaz ile anlaşamadığını Hasan’a söylüyor.

Gülnaz’ın bir kadınla kavga etmesi herkesi şoke ederken Filiz’in kavganın ortasında kalması herkesi güldürüyor. Ayça’nın Bora ile evleneceğim demesi akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert) ve Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler buluşuyor.

Sandık Kokusu, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.