Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar’ın ismi konuşulan diziden haberi bile yok!

Demet Evgar’ın ismi konuşulan diziden haberi bile yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar, geniş bir hayran kitlesine sahip ve yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performanslar ile de çok iyi bir kariyer elde etti. 17 yaşından itibaren tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu, 1980 yılında Manisa’da dünyaya geldi.

Demet Evgar, 1990’lı yıllardan itibaren dizilerde ve sinema filmlerinde de kendini göstermeye başladı. Bir Demet Tiyatro oyunu ile dikkat çeken Demet Evgar, bugüne kadar birçok dizide ve sinema filminde başarılı rollerde yer aldı. 2018 ile 2019 yıllarında yayınlanan Avlu dizisinde çok ilgi çeken oyuncu, son olarak da Alev Alev isimli Show TV dizisinde hayranlarını adeta mest etti.

Kendisini canlandırdığı karakter gibi izleyicilere kabul ettirebilen, birbirinden farklı kişiliklere hayat verebilen, karakterin duygularını izleyiciye hissettiren bir oyuncu Demet Evgar… Oyuncunun, yeni bir dizide yer alacağı yönünde iddialar da vardı.

Oğlum isimli, Ay Yapım tarafından hazırlanan dizide Demet Evgar’ın başrolde yer alacağına yönelik iddialar ortaya çıkanca, bu konu oyuncuya soruldu.

En son Alev Alev’i çeken Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini yaptığı projeyle Demet Evgar’ın ismi birlikte konuşulmuştu.

Demet Evgar, diziden haberinin bile olmadığını belirterek, bu iddiaları yalanladı. Oğlum dizisinde yer almayacağı netleşen oyuncunun şu anda bir başka netleşen projesi de yok.