Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ve Olgun Toker bomba gibi bir dizi için buluştu!

Birce Akalay ve Olgun Toker bomba gibi bir dizi için buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda Türkiye’de toplumsal tepkinin öne çıktığı kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusunda çözüm yaşanmaması bu konuyu öne çıkartan yapımların da artmasına neden oldu… Birce Akalay ve Olgun Toker ikilisi de bu konuyu öne çıkartacak yeni bir dizi projesi için bir araya geliyor.

Kadın cinayetlerinde etkili bir mesaj vermek için yola çıkan yapımcı Abdullah Oğuz, Mezarlık isimli yeni dizi için titiz bir çalışma yürütüyor. Dijital bir proje olan Mezarlık için başrolde iki etkili ismin yer alması, hikayeye olan ilginin daha da artmasına neden oldu. 4’er bölümler halinde çekilecek olan Mezarlık dizisinin Netflix’te izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kadına şiddet konusunda duyarlılığı ile bilinen Birce Akalay için de güçlü bir mesaj vermek için böyle bir projede yer almak önemli bir fırsat olacak.

Oyuncu en son Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz dizisinde 5 bölüm yer aldı ve daha önce de Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinin çekimlerini tamamlamıştı.

Olgun Toker ise geçen sezon Arıza isimli dizinin ardından Son Yaz dizisinde yer aldı ve Fatma isimli Netflix dizisinde de dikkat çekti.

Birce Akalay ile Olgun Toker ikilisinin işbirliğinde yeni dizinin etkili bir hikaye ile izleyicilerin dikkatini çekmesi bekleniyor.