Ana sayfa Sosyal Medya Bahar dizisi sezon finali bölümü ile yine sosyal medyanın gündeminde etkili oldu!

Bahar dizisi sezon finali bölümü ile yine sosyal medyanın gündeminde etkili oldu!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin gönlünde taht kuran dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” önceki akşam ekranlara gelen sezon finaliyle milyonları ekrana kilitledi.

Hem oyunculuk performanslarıyla, hem de güçlü hikayesi ve çarpıcı anlatım diliyle ekranlara baharı getiren dizinin sezon finali, her hafta olduğu gibi reyting sıralamasında adını zirveye yazdırdı. Özellikle de Bahar karakterini canlandıran Demet Evgar, oyunculuk performansı ile hayranlarını adeta mest etti. Erkek başroller olarak öne çıkan Buğra Gülsoy ile Mehmet Yılmaz Ak’ın da çok etkili bir oyunculuk sergilediğini de ifade etmek gerekiyor.

Önceki haftalarda elde edilen AB ve ABC1 gruplarındaki çift haneli reytingler sezon finalinde gerçekleşmedi. Dizinin birinci sezon finali biraz düşen reytingler ile gelmiş olsa da Bahar dizisi yine milyonlarca izleyiciyi ekrana toplamayı başardı.

Salı akşamı çok iyi reyting oranları ile birlikte yine birincilikler elde eden dizi, sosyal medyada da çok konuşuldu ve gündeme damgasını vurdu.

Bahar’ın yeniden karaciğer nakline ihtiyaç duyduğu ve heyecanlı gelişmelerin art arda sıralandığı duygu yüklü bölüm, #Bahar etiketiyle 9 saat 45 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Önce babasının arabasını parçalayan, ardından anlaşmalı boşanma evraklarını yırtan ve finalde korkunç bir kaza geçiren Umay, 6 saat 30 dakika boyunca gündem konusu oldu. Bahar’a olan platonik aşkıyla çok konuşulan ve eğlenceli karakteriyle dikkat çeken Doruk ise Bahar’a nakil sürecinde verdiği destek ile 3 saat 5 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Sunduğu sürpriz delille mahkemenin seyrini değiştiren ve Evren’in geçmişinin açığa çıkmasına neden olan Dora, 1 saat 35 dakika boyunca TT listesinde yer alırken, beklemediği bir anda hamile olduğunu öğrenen Seren ise 1 saat 10 dakika boyunca gündem konusu oldu.