Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Işın’ın Leyla ile Mecnun’dan gönderilme ihtimali var!

Deniz Işın’ın Leyla ile Mecnun’dan gönderilme ihtimali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılında Her Yerde Sen isimli dizi projesi ile birlikte oyunculuk kariyerine başlayan Deniz Işın, kısa sürede birçok yapımda rol alarak kendisini göstermesini bildi.. Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde Merve mutlu karakteri ile izlediğimiz oyuncu, son dönemde önemli projelerde boy gösterdi.

Atiye dizisinde kısa bir süre görünen oyuncu, İyi Günde Kötü Günde dizisinde de Seda karakteri ile sezona başlamıştı. Ardından Sefirin Kızı dizisinde Sahra rolü geldi. Bu rol oyuncuyu öne çıkartan ve bir anda popüler olmasını sağlayan bir roldü. Deniz Işın, Masumiyet isimli Fox TV dizisinde de başarıyla İrem karakterine hayat verdi.

Oyuncunun Eee Sonra isimli dijital dizinin ardından Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterinde yer alacağının netleşmesi de hızlı yükselişinin bir yansıması oldu.

Ancak setten gelen bilgiler oyuncunun bu projeden gönderilme ihtimalinin oluştuğunu gösteriyor. Exxen için çekimleri başlayan Leyla ile Mecnun’un yeni döneminde Deniz Işın projeye devam edecek mi? İşte bu soruyu ortaya koyan bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, setten kulis bilgileri aktardı. Gelen bilgilerde Deniz Işın’ın bir başka dijital platform için iş yapmasının kriz çıkarttığı ifade ediliyor… Onur Ünlü’nün yönetmen koltuğuna oturduğu diziden gönderilme ihtimalinin olduğu ve sette bir Deniz Işın krizi çıktığı iddialar arasında.

Deniz Işın’dan vazgeçilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor.