Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dram rolleri ile bilinen Deniz Işın, komedi rollerinde yer almaktan çok hoşlanıyor!

Dram rolleri ile bilinen Deniz Işın, komedi rollerinde yer almaktan çok hoşlanıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Deniz Işın, Haki Biçici ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Barış Fert’in ilk uzun metraj filmi “Ölüler İçin Yaşam Kılavuzu” dünya prömiyerini 42. İstanbul Film Festivali’nin ulusal yarışma bölümünde gerçekleştirdi.

Çektiği kısa filmlerin ardından hiçbir kamusal destek almadan tamamladığı “Ölüler İçin Yaşam Kılavuzu” ile yönetmen Barış Fert tür sinemasının sınırlarını zorlayarak seyircisine yeni bir keşif imkanı sunuyor.

Bugüne kadar dram rolleri ile öne çıkan isimlerden birisi de Deniz Işın… En son oyuncuyu Dokuz Oğuz isimli asker dizisinde izlemiştik.

Oyuncuların karakterlere nasıl hazırlandığı konusunda başroldeki Deniz karakterine hayat veren Deniz Işın şu bilgileri verdi: “Yer aldığım komedi projelerinde mimik yapmaktan o kadar hoşlanıyorum ki karakteri çalışırken en zorlandığım nokta sahneyi ifadesiz şekilde tamamlamak oldu. Maskülenite ve feminenlik arasında bir taraf olmaktansa arasındaki sınırda kalmayı tercih ettim.”

Ece Bozkaya ise Julia karakterinin Deniz ile bağı üzerine çalıştığını ifade ederek, aradaki ilişkinin ortaya çıkması ve stabil olmayan enerjinin akıyor olmasını önemli bulduğunu belirtti.

Dram rolleri ile bilinen Deniz Işın, komedi rollerinde yer almaktan çok hoşlanıyor! 7

Caner Cindoruk filmin hem başrol oyuncularından hem de cast direktörlüğünü üstlenen Haki Biçici’yle beraber yıllardır oynamanın verdiği pratiğin karşılık bulduğunu ve filmi çok sevdiğini söyledi.

Son sözü alan Haki Biçici, “Oyuncu ekibinin neredeyse hepsini tanıyor olmak ve onlarla beraber oyunu devam ettiriyor olmak çok avantajlı bir şey. Sadece işimizi yapmaya konsantre olduk bu sayede” diye konuştu.