Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın’ı Kuruluş Osman dizisindeki rol arkadaşları sorularıyla sıkıştırdı!

Didem Balçın’ı Kuruluş Osman dizisindeki rol arkadaşları sorularıyla sıkıştırdı!

tarafından ker_def

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’da Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın, Bozdağ Film Youtube kanalı için dizinin hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Yolculuğuna ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisiyle başlayan ve yapım ekibiyle sekizinci yılını yaşayan Didem Balçın, ‘Kuruluş Osman’la ilgili gelen soruları yanıtladı. Balçın, ‘Kuruluş Osman’ setinde çalışmayı en çok sevdiği mekanlardan karakteri Selcan Hatun’un favori sözlerine kadar birçok konuda merak edilenleri anlattı.

Didem Balçın’a dizideki rol arkadaşlarından da sorular geldi. Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Emre Basalak sorduğu sorularla Didem Balçın’ı gülümsetti. Özge Törer’den gelen “Sevdiğin bir özlü söz var mı varsa nedir?” sorusunu ünlü oyuncu, “Unutamadıklarım ‘Aptal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.’ Bir diğeri ise ‘Çalımını gören selam durur, çadırını gören sadaka verir.’ şeklinde cevapladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy’un “Didem Hanımcığım, bu zamana kadar bir oyuncu arkadaşınız yüzünden sette zor durumda kaldığınız komik bir hikayeniz var mıdır?” sorusuna Didem Balçın, “İki oyuncu yüzünden zor durumda kaldığım bir hikayem var ama bu da kalbimde bir sır olarak kalacak. Sevgiyle seni ve Özge’yi anıyorum.” yanıtını verdi.

Yakın bir zamanda anne olma heyecanını tadan Didem Balçın, Emre Basalak’ın “Bir müsait zamanınızda kahve içip Alican’ı sevebilir miyiz?” teklifine ise, “Bu akşam ailecek bize Alican’ı sevmeye geliyorlar. Bu soru tam zamanında geldi” dedi. İşte oyuncuya sorular ve yanıtları:

-Diriliş Ertuğrul’dan kalan tek hazine sizsiniz. Böyle uzun soluklu bir seride yer almak nasıl bir duygu?

Seyirci olarak sizler büyük bir hazinesiniz. Böyle uzun soluklu bir seride yer almak kısaca cevaplanacak bir şey değil. Hayatta insanlar anılarıyla yaşar. Sekiz yıllık bir süreç, bir sürü yaşanmışlık var. Hepsi yaşanırken çok anlamlı. Böyle bir şansa kavuştuğum için hep şükrediyorum. Selcan Hatun benim kalbimde çok önemli bir yerde.

-Sette en komik kim?

Sevgili Emre Basalak komik olduğunu zannediyor. Ama ben en çok Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy’a gülüyorum.

-Dizide her zaman bir Selcan Ana bakışı vardır. O bakışı nasıl yapıyorsun?

O bakış sahne gereği oluyor. Bir de Selcan Hatun artık içimde bir yerde, bir parçam oldu. İster istemez Selcan’ın diyaloglarını söylerken onun bir bakışı oluyor. Şu an yapmaya çalışsam da yapamayabilirim. Selcan Ana’nın bakışı sadece etrafında kendi çevresindeki insanlar varken, öyle zor anlarda ortaya çıkıyor.

-Sette en beğendiğiniz mekan hangisi?

Hanı çok beğeniyorum, Söğüt’e aşığım. Söğüt’te çekim olduğu zaman heyecanlanıyorum. Orada bir hayat olduğunu hissediyorum.

-Sekiz yıldır aynı yapımla çalışmak nasıl bir his?

Eşinle, annenle, babanla oturup dizi çekiyorsun gibi bir his. Benim için çok büyük bir şans.

-10 yıl önceki Didem’e bir mesaj iletme şansınız olsaydı bu ne olurdu?

“Çok güzel bir hayat seni bekliyor. Bunu iyi değerlendir. Çalışmaktan ve umut etmekten vazgeçme” derdim.

-Hayatında yaptığın en yanlış şey nedir?

Selcan Hatun olarak yaptığım en yanlış şey Süleyman Şah’ın canına kastetmekti. Neyse ki o yanlıştan döndüm. Didem olarak hatalar yapmışımdır. O hatalar da bizim yolumuzda ayağımıza takılan çakıl taşları gibi. Onlar bizi daha güzel bir yola sokan hatalar. O yüzden “iyi ki yapmışım” derim.