Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’den yeni ve sürpriz bir dizi daha yolda!

Atv’den yeni ve sürpriz bir dizi daha yolda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon ortasında da olsak yeni dizi telaşları bitmiyor! Kanallar, her sezon olduğu gibi, süren dizilerinin final yapma ihtimaline karşılık başka dizilerin hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda sezon ortasında da farklı diziler yarışa girmekte. Atv’nin yeni bir dizisi de yola çıktı bile…

Koliba Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin ismi Okul Yolunda. Dizi, atv’nin yeni iddialı yapımları arasına girmeye şimdiden aday.

Proje ile ilgili hazırlıklar sürerken yeni bilgiler de gelmeye başladı. Titizlikle sürdürülen çalışmaların ardından çekimlere de başlanacak. Oyuncu kadrosu ile ilgili bazı isimler ön plana çıkmaya başladı. Dizinin yönetmenliğinin Sadullah Celen yapacak.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen’in üstlendiği Okul Yolunda dizisinde, kadına şiddet ve çocuk yaşta zorla yaptırılan evliliklerle ilgili toplumun kanayan yarasına parmak basılacak.

Büyük dikkat çekmesi beklenen dizide, son yıllarda ülkemizde de çok konuşulan sosyal ve toplumsal konuların ele alınacak olması da izleyicinin ilgisi çekeceği ihtimalini güçlendiren bir detay.

Atv'den yeni ve sürpriz bir dizi daha yolda! 7

İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimleri yapılacak olan dizinin oyuncuları da yavaş yavaş ortaya çıkmakta. Dizinin kadrosunda Fatih Al ile Nihal Büyükağaç’ın oldukları bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer de ekibe katıldığı öğrenildi.

Ayrıca TRT1’in Benim Adım Melek dizisinde Kadriye karakterini oynayan Hande Kaptan’ın da Okul Yolunda dizisinde rol alacağı belirtiliyor. Çekimlerine Ocak ayı içinde başlanacak olan yeni atv dizisi heyecanla bekleniyor.