Ana sayfa Sosyal Medya Dikkat! Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya’nın oğlu 2 yaşına girdi!..

Dikkat! Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya’nın oğlu 2 yaşına girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yeni başlayan Misafir dizisiyle uzun bir aradan sonra ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Hazal Kaya, oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 5 yıllık birlikteliğini 2019 yılının Şubat ayında evlilik ile taçlandırmıştı.

Evlendiğinde hamile olan Hazal Kaya aynı yılın 19 Kasım günü oğlu Fikret Ali’yi kucağına aldı. Bu süreçte ekranlardan bir süre uzak kalan Hazal Kaya Misafir dizisi ile ara verdiği ekranlara dönüş yaptı.

Misafir’de Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile baş rolü paylaşan sevilen oyuncunun oğlu Fikret Ali bugün 2 yaşına merhaba dedi.  Ali Atay ve Hazal Kaya çifti oğullarına doğum günü partisi düzenledi.

Ailece renkli görüntülerini instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hazal Kaya fotoğrafların altına; ‘Dikkat Fiko 2 yaşına giriyor! İyi ki doğdun kalbim’ yazdı.

Dikkat! Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya'nın oğlu 2 yaşına girdi!.. 10

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğullarıyla birlikte verdiği pozlar takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Dikkat! Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya'nın oğlu 2 yaşına girdi!.. 11

Hazal Kaya, doğum gününde oğluyla birlikte eğlenceli vakit geçirdi, oyunlar oynadı. Fikret Ali’nin anne ve babasına benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Dikkat! Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya'nın oğlu 2 yaşına girdi!.. 12

Fikret Ali’yle birlikte çocuklar gibi eğlenen ünlü oyuncunun neşesi de hayranlarını mest etti.

Dikkat! Misafir dizisinin yıldızı Hazal Kaya'nın oğlu 2 yaşına girdi!.. 13