Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin yeni dizisi Misafir ikinci bölümüyle kendini daha çok sevdirdi!

Fox TV’nin yeni dizisi Misafir ikinci bölümüyle kendini daha çok sevdirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’yı uzun süre sonra yeniden ekrana döndüren Misafir dizisinin ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. Fox TV’de yayınlanan dizi, ikinci bölümüyle kendini izleyiciye daha da sevdirdi.

Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı Misafir dizisi ağır dram içeriğiyle dikkat çekiyor. Özellikle Hazal Kaya’nın canlandırdığı Güneş karakterinin geçmişi izleyicileri dün akşam göz yaşına boğdu.

Misafir isimli dizinin ikinci bölümü dün akşam ekrana geldi. İzleyicilerin ikinci bölümle ilgili yorumları oldukça olumluydu. İzleyiciler özellikle ikinci bölümle diziyi daha çok sevdiklerini söylediler.

Bir izleyici yorumunda “İzlemeyi düşünmüyordum. Tekrarına tesadüfen denk geldim. Ama bırakamadım. Gerçekten güzel dizi. Bu bölüm de süperdiii.. İzlenmelii kesinlikle…” diye yazdı.

Fox TV’nin yeni dizisi Misafir ikinci bölümüyle kendini daha çok sevdirdi! 8

Bir başka izleyici ise ikinci bölümün ilk bölüme göre daha iyi olduğunu ve hiç sıkılmadan izlediğini belirtti.

Fox TV’nin yeni dizisi Misafir ikinci bölümüyle kendini daha çok sevdirdi! 9

İkinci bölüm izleyicilerden olumlu not alsa da Misafir dizisini oldukça zorlu bir yarış bekliyor. Zira karşısında Camdaki Kız gibi çok güçlü bir dizi var. Misafir dizisinin elde edeceği reytingler bu bakımdan büyük önem taşıyor.