Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz herkesin konuştuğu olaya hazırlıksız yakalandı!

Dilan Çiçek Deniz herkesin konuştuğu olaya hazırlıksız yakalandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bugüne kadar dizileri ve yer aldığı sinema filmleri ile kariyerinde başarılı şekilde ilerleyen kadın oyunculardan birisi… Aşk hayatıyla da sürekli gündeme gelen oyuncu, magazin gündeminden düşmüyor.

İzlandalı sevgilisinin Fatih Sultan Mehmet köprüsünün üzerinde evlenme teklifi yaptığı oyuncu, hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Bu teklife çok hazırlıksız yakalandığını söyleyen oyuncunun mutluluğu röportajına da yansıdı.

Sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte görüntülenen Dilan Çiçek Deniz, herkesin konuştuğu köprü üstündeki evlilik teklifi için şöyle konuştu: “Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum. Hala şoktayım, sürpriz oldu.”

Sevgilisinin kendisine bir sürpriz yapmak istediğini dile getiren oyuncu, “Ben Asya’da o Avrupa’da olduğu için sürpriz yapmak istemiş” ifadesini kullandı.

Evliliğin ne zaman olacağı şeklindeki sorular da magazin muhabirleri tarafından soruldu. Ancak Dilan Çiçek Deniz henüz bir tarih belirlemediklerini, yakın zamanda da herkesin öğreneceğini ifade etti.

Ünlü oyuncu en son geçen sezon Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde başrolde yer almıştı. Çukur dizisinde de Sena karakteri ile kariyerinin en iyi çıkışını yaşayan oyuncu, yeni proje teklifleri almaya da devam ediyor.