Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz son projesinde canlandırdığı karakter ile güçlü bir bağ kurdu!

Dilan Çiçek Deniz son projesinde canlandırdığı karakter ile güçlü bir bağ kurdu!

tarafından ker_def

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan ‘Aşk Mevsimi’ sinemalardaki yerini aldı.

Bozcaada’da başlayıp İstanbul’a uzanan, yıllar içerisinde git gide karmaşıklaşan bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Aşk Mevsimi’nin başrol oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu, ELLE Love için birlikte kamera karşısına geçti.

‘Aşk Mevsimi’ ilgili soruları yanıtlayan Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu samimi açıklamalarda bulundu. Canlandırdıkları ‘Şirin’ ve ‘Ali Yaman’ karakterleri ile ilişkileri sorulduğunda Dilan Çiçek Deniz projenin kendisi için neden özel olduğunu şu sözlerle ifade etti:

‘Bu karakter özelinde kendimle bağ kurduğum çok yer oldu. Bu mesleğe erken başlamış genç bir kadın olarak zaman zaman kariyerimi daha ön planda tuttuğum zamanlar oldu, oluyor. Muhtemelen tam olarak onun gibi davranırdım.”

Dilan Çiçek Deniz son projesinde canlandırdığı karakter ile güçlü bir bağ kurdu! 7

Cem Yiğit Üzümoğlu ise filmde canlandırdığı karakter konusunda, “Benim Ali Yaman’la çok ortak yönüm var. Ama onun gibi ben de yıllar içinde büyüdüm ve değiştim. Artık daha çok tartarak, düşünerek ve öngörerek karar almaya çalışıyorum” açıklamasında bulundu.

Dilan Çiçek Deniz ‘Kavuşamamak ve ulaşamamak aşkı sonsuz kılan bir şey mi?’ sorusuna verdiği yanıt şöyle oldu: “Bana göre, kavuşamayınca aşk, kavuşunca ilişki oluyor.”

Cem Yiğit Üzümoğlu ise bu soruya, “Bence bu olumsuzlukların tamamı aşkı belli bir noktaya kadar besleyen şeyler. Ama aşkın sonunu da getirebilecek kadar tehlikeli şeyler. Bilinmez denge en iyisi” yanıtını vermeyi tercih etti.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda; Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.