Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Menajerimi Ara’dan sonra Ahsen Eroğlu bir ilke imzasını attı ve ayakta alkışlandı!

Menajerimi Ara’dan sonra Ahsen Eroğlu bir ilke imzasını attı ve ayakta alkışlandı!

tarafından ker_def

Son dönemde adından sıkça söz ettiren başarılı genç oyuncu Ahsen Eroğlu ile Tunahan Çilingir’in yer aldığı; Şebnem İşigüzel’in aynı adlı romanından İlksen Başarır tarafından uyarlanan ve yönetilen ‘Ağaçtaki Kız’ oyunu dün akşam DasDas’ta prömiyerini gerçekleştirdi. Merakla beklenen oyunun prömiyerinde pek çok ünlü isim ekibin heyecanını paylaştı.

Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, geçen sezon yer aldığı Menajerimi Ara dizisindeki Dicle karakteri ile büyük bir çıkışa imzasını attı. Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sadeliği ile de sempatik bulunan oyuncu, şimdi de yeteneklerini tiyatro sahnesine taşıdı. Ünlü oyuncunun hayranları da bu adımından çok memnun olduklarını sosyal medya yorumları ile sergiliyor.

Bu tiyatro sezonunda seyirciyle buluşturduğu yeni prodüksiyonlarıyla tiyatro severlerin büyük beğenisini kazanan DasDas’ın yeni oyunu ‘Ağaçtaki Kız’ın dün gece ilk kez seyirci ile buluştu.

Menajerimi Ara'dan sonra Ahsen Eroğlu bir ilke imzasını attı ve ayakta alkışlandı! 7

Oyun; Ahsen Eroğlu ve Tunahan Çilingir’in muhteşem performansında hayat buldu. Ahsen Eroğlu’nun ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı ‘Ağaçtaki Kız’ın prömiyerinde oyununa birçok ünlü isim de katıldı.

Bu ünlüler arasında şu isimler dikkat çekti: Barış Falay, Berk Atan, Büşra Develi, Cem Karcı, Cihangir Ceyhan, Didem Balçın, Esra Ronabar, Gamze Karaduman, Harun Tekin, Hatice Aslan, İdil Fırat, İpek Filiz Yazıcı, Kaan Sekban, Koray Candemir, Melikşah Altuntaş, Melisa Sözen, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Nil Keser, Serkay Tütüncü, Tolga Karaçelik, Tuğçe Altuğ, Selahattin Paşalı, Ufuk Beydemir, Yüsra Geyik.

Oyun bitiminde dakikalarca ayakta alkışlanan ekip izleyenlerden övgüleri topladı.