Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu döner arası verdi!

Kaderimin Oyunu döner arası verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara geçtiğimiz hafta gelmeye başlayan Kaderimin Oyunu dizisi, ilk bölümüyle merak topladı. Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Akın Akınözü ile bir süredir ekranlarda olmayan ama Netflix’in Bir Başkadır dizisi ile herkesi bir kez daha kendisine hayran bırakan Öykü Karayel’in başrolündeki dizinin ikinci bölümü heyecanla bekleniyor.

Aynı zamanda Sarp Apak’ın da başrolde yer aldığı dizide iki çocuğu ile birlikte terk edilen bir kadının, kızının uğradığı taciz ve yaralama olayının ardından kaçması ve sığındığı evde eski kocasına rastlamasıyla ilginç bir hikaye olarak dikkatleri çekiyor.

Öykü Karayel’in iki çocuk annesi bir kadını oynadığı dizide, Sarp Apak da yolda gördüğü ve arabasına aldığı anne ve çocukların hayatına girerek onlara yardım eden kişi olarak rol alıyor Kaderimin Oyunu’nda.

Kaderimin Oyunu döner arası verdi! 8

İlk bölüm reytingleri beklenenin altında olsa da Star TV, yeni dizisi konusunda iddiasını sürdürüyor. Tekrarlarının da yayınlanmasıyla birlikte Cuma akşamları yayınlanan dizinin izleyici toplaması bekleniyor.

Sosyal medyada etkileşimleriyle dikkat çeken dizinin reytinglerinin de artacağı inancı yüksek. 10 Aralık Cuma akşamı 2. bölümü yayınlanacak olan dizinin çekimleri ise tam gaz devam etmekte.

Dizinin oyuncuları ve çalışanları, set arasında hep beraber döner yemeye gittikleri eğlenceli anlarda görülüyor aşağıdaki fotoğrafta.

Kaderimin Oyunu döner arası verdi! 9

Öykü Karayel, rol arkadaşı Sarp Apak’ın da olduğu kareyi paylaşarak “Set arası bir döner vuralım bakalım” sözleriyle Kaderimin Oyunu ve ekip etiketleriyle yayınladı.

Fragmana bakılırsa, dizinin ikinci bölümünde daha da yoğun dram sahneleri izleyenleri bekliyor. Kaderimin Oyunu 10 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da ikinci bölümü ile Star TV’de yayınlanacak.