Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz yeni bir projede bir araya geliyor!

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz yeni bir projede bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığıAlev Alev dizisinden bu yana herhangi bir projede yer almayan Dilan Çiçek Deniz, yeni bir film projesinde Burak Deniz’le bir araya gelmeye hazırlanıyor. Film Netflix için çekilecek.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, Netflix için çekilecek Gidenler isimli filmde bir araya gelecek. Daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde başrolü paylaşan iki oyuncu bu kez yeniden bir projede birlikte çalışacak.

Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yapacağı filmin çekimlerine çok yakında başlanacak. Dilan Çiçek Deniz yeni film projesi için saç rengini değiştirdi ve sarışın oldu. Ekibin şubat ayında sete çıkacağı belirtiliyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz yeni bir projede bir araya geliyor! 8

Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Elif karakteri ile büyük ilgi gören Dilan Çiçek Deniz, Küçük Tatlı Yalancılar dizisinde ise Ebru karakterine hayat vermişti. Bodrum Masalı’nda Su Ergüvan olarak izlediğimiz oyuncu, Çukur dizisindeki Sena karakteriyle de büyük çıkışa imzasını attı. Dilan Çiçek Deniz en son Alev Alev dizisinde rol almış ardından setlere ara vermişti.

Burak Deniz de bugüne kadar aralarında Medcezir, Küçük Tatlı Yalancılar, Gecenin Kraliçesi gibi dizilerde rol almış Bizim Hikaye ile çıkış yapmıştı. Burak Deniz en son rol aldığı Maraşlı dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yapmıştı.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz yeni bir projede bir araya geliyor! 9

Yakışıklı oyuncu halen Serenay Sarıkaya’yla başrolü paylaştığı ve Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin çekimlerine devam ediyor. Burak Deniz dizinin çekimleri biter bitmez Gidenler filminin setine başlayacak.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz Küçük Tatlı Yalancılar ve Yarım Kalan Aşklar’dan sonra Gidenler ile üçüncü kez bir araya gelecek. İki başarılı oyuncunun yeniden bir araya gelecek olması hayranları tarafından sevinçle karşılandı.