Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz’den yeni bir proje müjdesi geliyor!

Dilan Çiçek Deniz’den yeni bir proje müjdesi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz bir ödül törenine katıldığı ve yaptığı açıklamalarla da dikkatleri çekti. Bu tür organizasyonları özlediğini belirten oyuncu, heyecanlı olduğunu da söyledi.

Çukur isimli dizideki Sena karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, geçen sezon ise Alev Alev dizisinde başarılı bir performansa imzasını attı. Yeni bir sinema filminin çekimlerini bitirdiğini belirten oyuncu, “Çok güzel bir film çektik Berlin Film Festivali’ne. Şimdi de bakalım, değerlendiriyoruz bir kaç projeyi” diye konuştu.

Kendisine gelen teklifler arasında aklına yatan bir proje olduğunu da söyleyen oyuncu, yakında müjdenin ortaya çıkacağını ifade etti.

Dilan Çiçek Deniz, “Var ama sürpriz olsun, şimdi söylemeyim. Haberiniz olur yakında” diye konuştu.

Oyuncu, şehir hayatından sıkıldığı ve ağaç evde yaşayacağı ile ilgili iddialar için, bir süredir bunu yaşadığını ve kiraladığı ağaç evde yaşadığını ve iyi gittiğini ifade etti.

2014 yılından bu yana hem sinema filmlerinde hem de dizilerde yer almakta olan güzel oyuncu, üst üste projelerle etkili bir kariyer elde etti.

Güneşin Kızları dizisindeki Elif karakteri ile dizilerde yer almaya başlayan oyuncu; Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı, Çukur, Yarım Kalan Aşklar ve Alev Alev ile kariyerinde etkili bir çıkış yaşadı.

Oyuncunun hayranları yeni projesini de merakla bekliyor.