Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi geldi! Akkız en büyük savaşını Masumlar Apartmanı’yla yaşayacak!

Destan dizisi geldi! Akkız en büyük savaşını Masumlar Apartmanı’yla yaşayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay- Bozdağ Film’in ATV için çektiği ve başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı Destan çok uzun bir bekleyişin ardından nihayet bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. Tanıtımlardan çok etkilenen izleyici heyecan dorukta saatin 20:00 olmasını bekliyor. Akkız dizide birçok düşmanla savaşacak. Ancak hiçbir düşmanı, Masumlar Apartmanı kadar güçlü değil.

Başrolünde yer aldığı Hercai dizisinin ardından çok büyük bir üne kavuşan Ebru Şahin’in cesur ve savaşçı bir kadın olan Akkız’ı canlandıracağı Destan dizisi aylar süren tanıtım ve hazırlığın ardından bu akşam ilk bölümüyle ATV ekranında.

İzleyicilerin çok önemli bir kısmı Destan’ın çok iyi bir dizi olacağından ve reytingleri toplayacağından emin. Küçük bir kısmı da diziye şüpheli yaklaşıyor. Dizinin saçma olacağını düşünen bir kesim de var.

Destan dizisi geldi! Akkız en büyük savaşını Masumlar Apartmanı’yla yaşayacak! 7

Türklerin islamiyeti kabulünden önceki dönemde geçen Destan’ın baş karakteri Akkız, son dönemin adı en çok parlayan yıldızı Ebru Şahin tarafından canlandırılıyor. Aslında spor akademisi mezunu olan ve her türlü spora çok yatkın olan Ebru Şahin’in aksiyon sahneleri izleyiciyi çok etkileyecek gibi görünüyor.

Akkız, dizi boyunca pek çok düşmanla savaşacak. Ancak en büyük düşmanı hiç kuşkusuz Masumlar Apartmanı olacak. Geçen kıştan bu yana salı gecelerinin tek hakimi TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı. Her hafta izleyiciyi ekrana etkilemeyi başaran Masumlar Apartmanı’nın reytinglerinin, Destan’ın gelmesiyle sarsılacağı tahmin ediliyor.

Destan’ın bu akşam yayınlanacak ilk bölümünde şunlar olacak: 8. yüzyılda, Orta Asya’da, İslam’ın henüz kucaklamadığı topraklarda vahşi bir çağ hüküm sürmektedir. Bu siyasi şartlarda, Gök Hanlığı’nın ulu kağanı Alpagu Han, başkaldırmasından kuşkulandığı kardeşi Balamir Yabgu’nun kızını, çolak ve topal oğlu Batuga’ya gelin almaya karar verir. Ailesini toplayıp kız istemek üzere Batı Gök Kağanlığı’na doğru yola çıkar. Ancak yolda onları çok büyük bir tehlike beklemektedir: Çocukluğundan beri intikam ateşi ile yanan Dağ savaşçısı Akkız!