Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner, eski aşkı Kubilay Aka’yı alkışladı!

Miray Daner, eski aşkı Kubilay Aka’yı alkışladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinin setinde tanıştığı Kubilay Aka ile uzun süre aşk yaşadı. İkilinin aşkı 2019 yılının Ağustos ayında bitti. Kubilay Aka’nın oyuncu Hilal Altınbilek ile samimi görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Miray Daner bu aşk hikayesine son verdi.

İki ünlü oyuncu aradan geçen 2 yılın ardından aynı ödül töreninde bir araya geldi. Birbirleri ile karşılaşmamış olsalar bile aynı salonda yer aldılar. Gazeteciler de bu durumu Miray Daner’e sorma ihtiyacı hissetti.

Şu sıralarda Oğulcan Engin ile aşk yaşayan oyuncu, her şeyin yolunda gittiğine değindi ve Kubilay Aka’yı ödül aldığı zaman alkışlamasıyla ilgili soruyu da yanıtladı.

Miray Daner, eski aşkı Kubilay Aka ile aynı etkinlikte denk gelmesinin de normal olduğunu, aynı sektörde yer aldıklarını hatırlattı. Bunun konu olmasını saçma olduğunu ifade eden Miray Daner, ödül alan herkes gibi Kubilay Aka’yı da alkışladığını ifade etti.

Yeni film çalışmaları hakkında da bilgi veren genç oyuncu, “Her şey güzel gidiyor. Şimdi İstanbul’dayım bir süre. Film seneye, çok uzun bir çalışma aşaması var. Biz çektik, döndük. Çok güzel geçti” ifadelerini kullandı.

Saygı isimli Blu TV’de yayınlanan dizinin ikinci sezon çekimlerini tamamladıktan sonra Miray Daner, ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz’un Hayat isimli yapımında rol aldı. Filmin 2022 yılında vizyona çıkması bekleniyor.