Ana sayfa Dizi Haberleri Dünya Hali bitiyor ama yerine çok etkili dizi gibi 112 Acil Çağrı başlıyor!

Dünya Hali bitiyor ama yerine çok etkili dizi gibi 112 Acil Çağrı başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında bu sezon tutmayan tek dizinin Dünya Hali olduğunu söyleyebiliriz. Absürt komedi türünde hazırlanan dizinin başrollerinde Pelin Abay ile Caner Şahin yer aldı… Düşük reytingler alan ve beklenen ilgiyi bir türlü göremeyen Dünya Hali’nin 20. bölüm itibari ile bitmesine karar verildi. TRT1’de ise bu dizinin adından çok farklı bir program izleyicileri bekliyor.

112 Acil Çağrı isimli bu program izleyenleri fazlasıyla etkileyecek. Acil çağrılara verilen yanıtlar, olay yerinde yaşananların canlandırılacağı program adeta bir dizi gibi her hafta çarşamba akşamları izleyicilerin nefeslerini kesecek.

TRT1’in yeni sezondaki büyük sürprizi olan 112 Acil Çağrı isimli program, diziler gibi her bölümde farklı hikayeleri yansıtacak.

Dünya Hali bitiyor ama yerine çok etkili dizi gibi 112 Acil Çağrı başlıyor! 8

112 Acil Çağrı merkezinde bulunan operatörlerin olaylara müdahale şeklinin yanı sıra, yaşadıkları duygusal anların da yansıtılacağı program, bir dizi görünümünde ama gerçek olaylardan canlandırmalarla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Program 22 Aralık Çarşamba akşamı TRT1 ekranında ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Programın sunuculuğunu ise ünlü oyuncu Murat Serezli yapacak.

Dünya Hali bitiyor ama yerine çok etkili dizi gibi 112 Acil Çağrı başlıyor! 9

Acil çağrı merkezlerine gelen tuhaf ve gülümseten çağrıların yer aldığı ihbarlar programın farklı yönünü ortaya koyarken, görünmez kahramanların ne kadar yüksek bir motivasyon ile insanlara yardımcı olmaya çalıştıkları da öne çıkartılacak.

Acil çağrı operatörlerinin, mesleğine ve geçirmekte olduğu vardiyaya dair görüşleri, yaşadıkları duygusal anlar, işlerinin zor ve ilginç tarafları da programda izleyicilerle paylaşılacak.