Ana sayfa Sosyal Medya Ece Erken’den itiraf; “Yeri geldi saçmaladım, bazen taşa takıldım”

Ece Erken’den itiraf; “Yeri geldi saçmaladım, bazen taşa takıldım”

tarafından ker_def

Ünlü sunucu Ece Erken, youtube kanalı açtı ve özel videolar paylaşmaya başladı. 19 Ocak 2021 tarihinde bu platforma katılan Erken, şimdilik 6 bin aboneye sahip… Kısa sürede abone sayısını artırması beklenen sunucunun kanalındaki açıklama da dikkatleri çekiyor.

Artık bambaşka bir kişi olduğunu söyleyen Ece Erken, youtube kanalının açıklamasındaki şu sözleriyle ilgi gördü: “Yeri geldi saçmaladım, bazen taşa takıldım. Artık bam başkayım. Ben Ece… Bildiklerinizin ötesinde tüm gerçekliğimle, kendimi anlatmaya geldim.”

Ece Erken şimdiye kadar 5 video yayınladı ve binlerce de izlenme elde etti. 1 gün boyunca taksicilik yapan sunucu, başından geçenleri takipçileri ile paylaştı.

Oğlu Eymen ile oyuncuklar üzerine video çekti. Pandemide New York’ta hayatın nasıl geçtiğini anlattı. Ece Erken youtube kanalı ile farklı yönlerini ortaya koymaya başladı.

Yaptığı röportajda gelen yorumlardan memnun olduğunu ifade eden Ece Erken, “Sürecin daha başındayız ama aldığımız yorumlar çok güzel. Yapıcı ve hakaret içermediği sürece her zaman eleştiriye açık biriyim” diye konuştu.

İşte ünlü sunucunun youtube kanalında yer alan açıklamasının tamamı:

Hayat akıp giderken, Bazen unuturuz çocuklaşmayı. Daha doğrusu biz büyürüz, Çoğunlukla küçülür hayallerimiz.

Yıllar boyu oğluma hem anne hem baba oldum, Kopmuş bir aile ne demek, en çok kendim bildiğim için.

Beni özgür kılan; her anımda yanımda hissettiğim, sevdiklerim. Bazen geçmişe dönüp baktığımda, tüm zorluklara rağmen aslında ne kadar yol kat ettiğimin farkında varıyorum.

Yeri geldi saçmaladım, bazen taşa takıldım. Artık bambaşkayım.

Ben Ece… Bildiklerinizin ötesinde tüm gerçekliğimle, kendimi anlatmaya geldim.”