Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın olumsuz yorumlardan etkilenmemesinin bir hikayesi var!

Hazal Kaya’nın olumsuz yorumlardan etkilenmemesinin bir hikayesi var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Exxen’de yayınlanan Zeynep Bastık’ın hazırladığı programın konuğu oldu. Bastık, bilindiği üzere hem dizi müzikleri hem de çeşitli oyunculuk deneyimleri ile ekranda sıklıkla yer alan bir şarkıcı… Hazal Kaya ise uzun yıllardır dizi ve sinema tutkunlarını birçok karakter ile etkilemiş güçlü bir oyuncu…

İkilinin buluşması renkli geçti… Zeynep Bastık bu bölümde Hazal Kaya ile hem çalışan annelik, hem oyunculuk hem de magazin sohbetleri yaptı. Ünlü oyuncu, hem eğlenceli anlar yaşadı hem de şarkı söyleyerek hayranlarını mest etti.

Zeynep Bastık ile Hazal Kaya’nın düet yaptığı anlar da eğlenceliydi. Kardashian Ailesi’ne yönelik bir ilgisinin de olduğunu açıklayan Kaya, dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu şöyle konuştu: “Bir programda Kris Jenner’ın, ‘Kim Kardashian aramızdaki en zekidir. Twitter’da linç ederler ama umurunda olmaz. Biz deliririz, o bizi sakinleştirir’ demişti. Kim’in kontrollü ve planlı biri olması beni etkiledi. Ben de o günden beri olumsuz yorumlardan etkilenmiyorum.”

Hazal Kaya’nın bu sözleri aslında Kim Kardashian ile ilgili bu detayı öğrendikten sonra kendi hayatında da sosyal medyada aynı umursamazlığı yaşadığını anlatması bakımından önemli bir detaydı.