Ana sayfa Sosyal Medya Elbet Bir Gün bitti ancak izleyici aynı kadroyla başka bir dizi daha istiyor!

Elbet Bir Gün bitti ancak izleyici aynı kadroyla başka bir dizi daha istiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin büyük beklentilerle ekranlara getirdiği Elbet Bir Gün dizisi ilgi görmedi ve geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan 6. bölümü ile birlikte final yaptı.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ü bir araya getiren dizinin bu kadar kısa süreli olması büyük beklenti içerisindeki izleyiciyi de hayal kırıklığına uğrattı.

Elbet Bir Gün dizisinden önce, iki sezon Mucize Doktor dizisinde büyük başarılar kazanan Sinem Ünsal dizide ‘Feride’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu, rolüne büyük bir heyecanla sarıldı ancak Elbet Bir Gün dizisine izleyici yeterince ilgi göstermeyince reytingleri çok düşük geldi ve kanal tarafından final kararı alındı.

Sinem Ünsal diziye, instagramdan yaptığı paylaşımla veda etti. Dizi setinden pek çok fotoğraf yayınlayan Ünsal fotoğrafları, ‘İlmek ilmek işleyen herkesin emeğine sağlık’ yazısıyla paylaştı.

Elbet Bir Gün bitti ancak izleyici aynı kadroyla başka bir dizi daha istiyor! 8

Elbet Bir Gün dizisi, bir kısım seyircinin damağında çok güzel bir tat bırakmış olacak ki, sadık izleyicisi aynı oyuncu kadrosunu başka bir yapımda yeniden bir arada görmeyi istiyor.

Elbet Bir Gün bitti ancak izleyici aynı kadroyla başka bir dizi daha istiyor! 9

Sinem Ünsal’ın paylaşımının altına hayranları tarafından yapılan yorumlar da bunu gösteriyor. Oyuncunun takipçileri fotoğraflara, ‘O kadar güzelsiniz ki umarım yollarınız tekrar kesişir’, Başka projelerde yine sizi birlikte görmeyi umut ederek bekleyeceğiz’ gibi yorumlarda bulundular.