Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi bıçak sırtında! Fox TV’nin elinde yedek dizi kalmaması Elkızı’nın şansı mı?

Elkızı dizisi bıçak sırtında! Fox TV’nin elinde yedek dizi kalmaması Elkızı’nın şansı mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin bu sezon ekrana getirdiği diziler bir bir final yapıyor. En son ekranlara veda eden Elbet Bir Gün ile final yapan dizi sayısı beşe ulaştı. Şimdi gözler Elkızı’nda. Reytingleri kötü giden dizinin, Fox TV’nin elinde yedek kalmaması sebebiyle bir süre daha devam edebileceği söyleniyor.

Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın yer aldığı Elkızı dizisi reytinglerde oldukça başarısız gidiyor. Cumartesi akşamları Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi iki güçlü rakiple yarışan dizinin maalesef çok fazla şansı yok.

Dram içerikli hikayesine rağmen bir türlü reytinglerini yükseltemeyen dizi sekizinci bölüme kadar geldi. Dizinin önceden ortalamaya yakın olan reytinglerinin son bölümde düşüşe geçtiği dikkat çekti. Bugüne kadar reytingi kötü giden dizilere en fazla altıncı bölüme kadar şans tanımasıyla bilinen Fox TV’nin Elkızı’nı hala devam ettirmesinin sebebinin, elinde yedek dizi kalmaması olarak yorumlandı.

Elkızı dizisi bıçak sırtında! Fox TV’nin elinde yedek dizi kalmaması Elkızı’nın şansı mı? 8

Fox TV’nin ilginç stratejisi sezonun başından bu yana herkesin dikkatini çekmişti. Kanal, sezon başında o kadar çok diziyle anlaşmıştı ki hepsini yayınlayabileceği gün kalmamıştı. Bunun üzerine dizileri bir bir ekrana getirmeye başladı.

Diziler arka arkaya ekrana geldi ancak reytingleri düşük gidenlere en fazla altı bölüme kadar şans tanındı. Altıncı bölüme gelindiğinde final kararı verdi ve yerine elinde yedek bulunan diziyi ekrana getirdi. Böyle böyle Fox TV şu ana kadar beş dizinin finalini yaptı.

Elkızı dizisi bıçak sırtında! Fox TV’nin elinde yedek dizi kalmaması Elkızı’nın şansı mı? 9

En son Elbet Bir Gün dizisinin de sona ermesiyle elinde uzun süredir bekleyen Mahkum dizisini ekrana getirmeye başladı. Mahkum’la birlikte Fox TV elindeki stoku da bitirmiş oldu. En azından çekimleri başlamış, birkaç bölümü çekilmiş dizilerden oluşan stokunu.

Dolayısıyla eğer kanalın Elkızı’nı hemen yayından kaldırması pek mümkün gibi görünmüyor. Bu durum da Elkızı’nın şansı olarak yorumlanıyor. Ancak yine de her an her şey mümkün.