Ana sayfa Dizi Haberleri En başarılı üç dizi netleşti! Camdaki Kız, Gönül Dağı, Kuruluş Osman!

En başarılı üç dizi netleşti! Camdaki Kız, Gönül Dağı, Kuruluş Osman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında Camdaki Kız, diğer tüm yapımları gerisinde bırakmaya devam ediyor. Kanal D ekranında yayınlanan dizinin ikinci sezonunda hikaye çok etkili bir şekilde devam ediyor.

Camdaki Kız dizisi yeni bölümü de 2 Aralık Perşembe akşamı reytinglerde çok başarılı işlere imzasını attı. Dizi tüm kategorilerde birincilikler elde etti. Ayrıca AB ve ABC1’de çift haneli oranlara yükselen Camdaki Kız, bu sezonun en başarılı dizileri içinde ilk üç sırada gösteriliyor…

Gönül Dağı ve Kuruluş Osman dizileri de Camdaki Kız gibi çok etkileyici reytingler almayı başaran yapımlar arasında bulunuyor.

Camdaki Kız, Gönül Dağı ve Kuruluş Osman çift haneli reytingler elde etmeyi artık bir alışkanlık haline getirdi. Bu üç dizi için izleyicilerin sadık bir şekilde ekrana geçip her hafta destek verdi yapımlar olduğunu söyleyebiliriz.

Kardeşlerim, Teşkilat, Yargı gibi diziler de zaman zaman çift haneli oranları elde etmişti. Bu dizilerin de etkili ve güçlü destek veren bir kitlesi var. Ancak çift haneli oranları elde etme ve izleyici sadakatinin en yüksek şekilde sürdürme konusunda 3 dizi öne çıkıyor. Kuruluş Osman, Gönül Dağı gibi Camdaki Kız da bu üç diziden birisi.

Kanal D’nin sevilen dizisinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Şerif Erol,Enis Arıkan, Tuğrul Tülek, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakut gibi önemli isimler yer alıyor.

Her bölümü heyecan fırtınası şeklinde geçen Camdaki Kız, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da izleyici sadakatinin en yüksek olduğu dizilerin başında geliyor.