Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel hayranlarına yepyeni bir dizi heyecanı yaşatacak!

Öykü Karayel hayranlarına yepyeni bir dizi heyecanı yaşatacak!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Kaderimin Oyunu, cuma akşamlarının dikkat çeken yapımı oldu. Yeni dizide etkili bir hikaye ve güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu, bir dram hikayesini öne çıkartacak.

‘Asiye’ karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Öykü Karayel, uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapmış oldu. Ünlü rolü ile ilgili merak edilenleri anlattı. Kaderimin Oyunu’nun başrol oyuncularından Öykü Karayel, 3 yıl sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı. Oyuncu, 2020 yılında ise Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dijital diziyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Öykü Karayel, yeni dizideki rolü için şöyle konuştu: “Kaderimin Oyunu’nda aslında bazen hashtag’e sığdırmaya çalıştığımız bazense her gün yanımızdan geçen bir kadının, Asiye’nin öyküsü var. Yaşadığı her şeye rağmen tek başına dimdik durmaya çalışıyor. Kaderimin Oyunu, Asiye’nin bu yönünü o kadar güçlü vurguluyor ki; bence onu farklı kılan da en azından benim için bu tarafı.”

Öykü Karayel hayranlarına yepyeni bir dizi heyecanı yaşatacak! 7

Okuma provalarının ardından çekimlere çok hızlı bir şekilde önce Amasya’da başladıklarını hemen sonrasında ise İstanbul’da devam ettiklerini belirten Karayel, yeni karakterin gücünü kendi yüreğinden aldığını anlattı.

Oyunu, canlandırdığı diğer rollerden Asiye’yi nelerin ayırdığını şu sözlerle ifade etti: “Spesifik bir ayrım yapamam. Sonuçta canlandırdığımız her karakter bir öncekinden tabi ki farklı oluyor. Biz değiştiğimiz için yorumlamamız da değişebiliyor. Ama Asiye’nin gücünü gerçekten kendi yüreğinden çıkarması onu genel anlamda farklı kılıyor.”

Güçlü, pes etmeyen, yaralarının altında ezilmeyen bir kadın olarak Asiye’yi tarif eden Öykü Karayel Kaderimin Oyunu’nda izleyiciyi nelerin beklediğini ise şunları söyledi: “Kaderimin Oyunu, mutlu bir ailesi ve çok aşık olduğu bir eşi olan Asiye’nin kendini bir anda kocası Cemal’in terk etmesiyle birlikte ve de karşılaştığı trajik bir olayla yüzleşmesinin ardından yaşadıklarını anlatıyor. Onun için hiçbir şey artık eskisi gibi değil. Hatta sıfırdan başlaması gerekiyor her şeye. Tam da bu noktada Cemal yepyeni biri olarak hayatına giriyor. Ve tabi bir de Mahir adlı yepyeni bir adamla yolları kesişiyor.”

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’ nefes kesen hikayesi ile Cuma akşamları saat 20.00’de Star’da.