Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir dizisi reytingleri, Fox TV’nin final kararını haklı çıkarttı!

Misafir dizisi reytingleri, Fox TV’nin final kararını haklı çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Misafir dizisi için final kararı alınmıştı. Dizinin 4. bölümü 2 Aralık akşamı yayınlandı ve elde edilen reytinglerin çok düşük olduğu görüldü.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizi 9 aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 5. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizinin naif ve gerçek duyguları ortaya çıkartan hoş bir hikayesi vardı…

Umudu izleyicilere hissettiren, hayatın içindeki güzelliklerin fark edilmesini sağlayan Misafir dizisi, Oasis isimli yapımdan uyarlanmıştı. Ancak naif bir hikayenin kış sezonunda izleyicilerden güçlü bir destek bulması o kadar kolay değil.

Hazal Kaya’nın uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönmesi hayranlarını çok mutlu etse de Misafir dizisinin düşük reytingleri, projeyi finale götürdü.

Misafir dördüncü bölümü ile tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde günü 18. sırada tamamladı. AB’de ise 19. olan dizinin bu sonuçlarla Fox TV’de prime-tima’da devam etmesi mümkün değil…

Kanal yönetimi daha önce aldığı 4 final kararı gibi Misafir için de son sözü söyledi… Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları dizileri bitti.

Misafir ile Elbet Bir Gün ise önümüzdeki hafta final bölümleri ile ekran ömürlerini tamamlayacak.