Ana sayfa Dizi Haberleri Engin ölmedi mi? Yargı dizisinde ipucu verildi, Engin meselesi sır perdesine döndü!

Engin ölmedi mi? Yargı dizisinde ipucu verildi, Engin meselesi sır perdesine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin 15. yeni bölümü 9 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak ve dizinin hayranları da iki haftalık aradan sonra yeniden hikayeye odaklanacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide geçtiğimiz bölümde Avukat Ceylin’in Engin’i öldürdüğü iması herkesi şaşırtmıştı.

Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin karakterinin bu kadar kısa sürede hikayeye veda etmesi de hayranlarını çok üzmüştü. Ancak 15. bölümden yayınlanan yeni fragmanda Engin konusunun aslında büyük bir sır olduğu ve ters köşe gelebileceğine yönelik işaretler var.

Engin’in akıbetinin ne olduğunu kimse bilmiyor ve dizi hayranları da en çok bunu merak ediyor. Engin’i öldürmekle suçlanan ve tutuklanarak ceza evine gönderilen Ceylin ise Ilgaz’ın kendisine olan inancıyla ayakta duruyor.

Engin ölmedi mi? Yargı dizisinde ipucu verildi, Engin meselesi sır perdesine döndü! 7

Sevdiği kadını kurtarmak adına savcılık mesleğini bile yakmayı göze alan Ilgaz, Engin konusundaki sır perdesini aralayabilecek adımlar atıyor. Dizide Engin’in avukatı ve teyzesi olarak hikayeye dahil olan Nergis Öztürk, Seda karakterinde bir hayli başarılı oyunculuk sergiliyor.

Seda’nın Yekta’ya söylediği şu sözler de Engin konusunda kafaları fazlasıyla karıştırdı: “Tam sana göre bir taşla iki kuş. Olmadı, Engin ölmedi.”

Dizinin hayranları ayrıca Ilgaz’ın Ceylin acısı yaşadığı anların fragmana yansıyan bölümlerini duygusal buldu. “Sevdiğin kadının acısını izlemek dünyadaki en büyük ızdıraptır” sözü de izleyicileri çok etkiledi.

9 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan Yargı dizisinde farklı duygular yaşayacaksınız. Hem Engin konusundaki sır perdesi, hem Ilgaz ile Ceylin’in aşkının yansımaları hem de hikayedeki izleyicilere bulmaca çözmeyi alışkanlık haline getiren senaryo düzeni yine çok ilgi çekecek.