Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisiyle ilgili aşk itirafında bulundu

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisiyle ilgili aşk itirafında bulundu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamlarına damga vurdu. İlk sezonu 9 bölüm süren dizide Muzo karakterine hayat veren isim Enis Arıkan oldu.

Birçok dizi hayranı Arıkan’ın ismi açıklanınca çok şaşırdı. Komedi rolleri ile ve sosyal medyadaki eğlenceli videoları ile iyi bilinen oyuncunun dram performansı da çok merak edildi. Enis Arıkan, çok önceden yapımcı ile anlaşmasına rağmen uzun süre rolünü sakladı ve isminin sürpriz olarak çıkmasıyla da büyük bir şaşkınlık yaşattı.

Muzo karakterinin Camdaki Kız dizisinin kilit rollerinden birisi olması, Arıkan’ın başarılı oyunculuğu hikayedeki güçlü durumu da hayranlarını mutlu eden bir başka gelişmeydi. Oyuncu da böyle önemli bir yapımda rol aldığı için çok memnun.

Camdaki Kız dizisinin veda yemeğinde arkadaşları ile buluşan Enis Arıkan, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. Oyuncu, “Dizimiz çok iyi gidiyor. Çok mutluyum. Ben de hiç dizide oynamayı hayal etmiyordum ama bayağı iyi tarafa geçti, ben de çok mutlu oldum” açıklamasını yaptı.

Canlandırdığı Muzo karakterine aşık olduğu itirafında da bulunan Enis Arıkan, “Çok aşık oldum. Yapımcımız da bunu söylemişti. Çok seveceksin, çok iyi olacak, çok başka olacak demişti. Gerçekten öyle oldu” ifadesini kullandı.

Muzo karakteri ile ortak yönünün olduğunu da ifade eden oyuncu, dizide olduğu gibi gerçek hayatta da çevresindeki kişilere akıl verdiğini anlattı. Arıkan, “Benim ne kadar kendime faydam var da onlara faydam olsun bilemiyorum” diye espri yapmayı da ihmal etmedi.

Dizinin reytinglerinin de iyi olmasına sevinen Enis Arıkan’ın tarzı da ilgi gördü. Oyuncunun röportajını videoda bulabilirsiniz.