Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin veda reytingleri kararın haklılığını ortaya koyuyor!

Savaşçı dizisinin veda reytingleri kararın haklılığını ortaya koyuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Savaşçı dizisi dün akşam yayınlanan 109. bölümü ile birlikte final yaparak hayranlarına veda etti. Savaşçı dizisinin izleyicilerine veda etmesi reytinglerin düşük olmasından kaynaklandı.

İlk 4 sezonu başarılarla dolu olan dizinin 5. sezonu sorunlu ve geç başladı. Dizinin hayranları heyecanla 5. sezonu bekledi ama bir türlü başlamadı. Ocak ayında ekip toplandı, Eskişehir’de çekimler yapıldı ama 100. bölümün yayınlanması yine aylar sonra gerçekleşti. Nisan ayında beşinci sezona başlayabilen dizi, rakipleri karşısında izleyici sadakatini kaybettiği için düşük reytingler aldı.

Savaşçı dizisinin 10 bölüm süren 5. sezon macerasında Tamer Karadağlı 6 bölümde yer aldı. Ancak oyuncunun hikayeye katılması da izleyicilerin ekran başına geçmesi için yeterli olmadı. 12 farklı karakter ile desteklenen 5. sezon beklenen reytingler gelmeyince de dizi dün akşam izleyicilerine veda etti.

Savaşçı dizisinin 109. final bölümü reytingleri de ortaya çıktı. Aslında televizyon izleme alışkanlığının bir hayli düştüğü şu günlerde Kardeşlerim isimli dizi tüm kategorilerde çok yüksek oranlarla birincilik elde ederek, iyi proje olunca izleyicinin ekran başına geçtiğini kanıtladı.

Savaşçı dizisi ise ortalamanın altında oranlar elde etti. Sıralama bakımında iyi görünen dizi, reytingler açısından pek de parlak değildi. Tüm kişilerde 3.olun Savaşçı, ABC1’de günü 5. olarak tamamladı ve AB’de de 6. olabildi. Savaşçı efsanesi ise bu bölüm ile birlikte sona erdi.

Dizinin reytinglere yenilmesinin yanı sıra planlama hataları ve kamuoyuna yansıyan setteki problemler de izleyici sadakatini olumsuz etkileyen konular oldu.