Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’ı Camdaki Kız dizisinde çok mutlu eden değişim!

Enis Arıkan’ı Camdaki Kız dizisinde çok mutlu eden değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elbet Bir Gün isimli yeni Fox TV dizisine başlayan Şebnem Bozoklu, yakın arkadaşı Enis Arıkan ile bir araya geldi. Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakteri ile öne çıkan Enis Arıkan, koronavirüse yakalanmıştı.

Oyuncu, hastalığı hafif bir şekilde atlattığını ve bunun da aşıdan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi. Şebnem Bozoklu ile karantina süreci sonrasında bir araya gelen Enis Arıkan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Tam grip gibi geçirdim, ilk gün ateşim çıktı. Sonra yavaş yavaş her geçen gün daha iyiye gittim. Bence aşıdan dolayı. Çünkü Ezgi Mola da hepimiz aynı anda kaptık, hepimiz aynı belirtileri gösterdik. Her gün biraz daha iyiye gittik, kolay geçtik. ”

Şebnem Bozoklu’da arkadaşının hastalığı grip gibi atlatmasını aşılarını düzenli olarak olmasına bağladığını ifade etti.

Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki ekibin çok iyi olduğunu belirten Enis Arıkan, “Gerçekten olağanüstü oyuncularla oynuyoruz. Biz gerçekten çok mutlu çalışıyoruz. Sadece benim kovid olmam bir şeyleri engelledi. 15 gün sete giremedim. Ama hızlı hızlı çektik” diye konuştu.

Dizinin ilk sezonunda mekan olarak kullanılan köşkün satılmadığını ve her şeyin normal şekilde devam ettiğini belirten Enis Arıkan, iddiaları da yalanlamış oldu.

İlk bölümlerde Muzaffer karakterini seyircinin yadırgadığını belirten Enis Arıkan, bunu beklediğini de vurguladı. Oyuncu, “Enis komedyen diye görülüyor. Ben yapımcıya üçüncü bölümde ben bunu rayına oturtacağım, millet alışacak dedim. Gerçekten de öyle oldu. Seyirci alıştı rolüme ve bayağı da sevildi. Bu da bana çok iyi geldi. Değişik bir şey yapmak da bana iyi geldi” açıklamasında bulundu.