Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Bozoklu’nun Elbet Bir Gün dizisiyle ilgili sözleri Fox TV’nin hoşuna gitmeyecek!

Şebnem Bozoklu’nun Elbet Bir Gün dizisiyle ilgili sözleri Fox TV’nin hoşuna gitmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yeni sezona Fox TV tam olarak 10 dizi ile birlikte giriş yapıyor. Haftanın 7 günü şu anda bile dolmuş durumda. Geride yayınlanmayı bekleyen 3 dizi bulunuyor.

Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Yalancılar ve Mumları, Aşk Mantık İntikam, Son Yaz, Uzak Şehrin Masalı… Pazartesi’den Pazar’a sıralı olarak Fox TV’nin yeni sezonda haftanın 7 gününe dağıttığı dizileri bu şekilde. 5 dizi için yayın günü kesin olarak açıklandı. 2 dizi için ise kesin olmasa bile kulislere yansıyan yayın günleri ortaya çıktı.

Sonuç olarak, Fox TV 2021-2022 sezonuna 7 dizi ile giriş yapıyor… Peki çekimleri devam eden Elkız ve Elbet Bir Gün dizileri ne olacak? Henüz hazırlıkları süren Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un İmkansız isimli dizisinin de sıraya girdiğini hatırlatalım.

İşte bu noktada yayın karmaşasının yaşandığı Fox TV’de Elbet Bir Gün dizisinin başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu bir sözü ile büyük dikkat çekti.

Şebnem Bozoklu'nun Elbet Bir Gün dizisiyle ilgili sözleri Fox TV'nin hoşuna gitmeyecek! 5

Yakın arkadaşı Enis Arıkan ile buluşan Şebnem Bozoklu, iki yeni dizisi olduğunu ve bunlardan birisinin Fox’ta yayınlanacak Elbet Bir Gün olduğunu belirtti.

Bozoklu, “Yeni sezonda Fox’ta sanırım Ekim sonunda başlayacağız. Çok da tatlı bir kadromuz var. Çok sevdiğim Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve şahane başka oyuncularla oynuyorum. Bize yeni dizi heyecanı başlıyor” açıklamasında bulundu.

İşte bu sözlerde Ekim sonu yayına başlanacağı ifadesi biraz sıkıntılı… Şebnem Bozoklu ve ekip arkadaşları anlaşılan Ekim sonu için bir söz almış gibi duruyor.

Peki soru şu; hangi dizi bitecek ve böylece Elbet Bir Gün yayına başlayacak? Dizinin ekibi Ekim sonu yayın için beklemede olacak ama yan tüm diziler çok iyi reytingler elde eder ise bu sefer ne olacak?

Fox TV’nin elini bağlayan nokta da burası. Kanal yönetimi bazı dizilerinin beklenen reytingleri alamayacağını hesap ederek geçen sezon da benzer bir strateji uyguladı. Bu strateji nedeniyle de Bay Yanlış, Çocukluk, Öğretmen gibi diziler erken final yapmak durumunda kaldı.

Aslında farklı kanallarda olsa bir şekilde devam ettirilebilecek projeler Fox TV’de devam edemiyor. Çünkü geride yayın bekleyen dizi var. Savaşçı dizisinin de Fox TV’de geçen sezon yayın günü bulamadığını ve Sen Çal Kapımı’na sezon finali yaptırılarak bir boşluk yaratıldığını hatırlatmak lazım.

Sonuç olarak, Şebnem Bozoklu’nun Ekim sonunda başlayacaklarını söylemesi, kendilerine verilen bir söz olabilir. Bu durumda da Fox TV yönetiminin bazı dizilerinin ömrünün kısa olabileceği değerlendirdiği yorumunu yapabiliriz.

Fox TV’de anlaşılan Ekim ayında işler fazlasıyla karışacak. Bu yazımızda Elkızı dizisine değinmedik. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolündeki dizinin çekimlerinin de devam ettiğini hatırlatalım.

Bakalım Fox TV’de bu dizi krizi nasıl çözülecek?