Ana sayfa Dizi Fragmanları Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı Hamlet’in yayın tarihi açıklandı!

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı Hamlet’in yayın tarihi açıklandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı Hamlet dizi, dijital platform Gain’de yayınlanacak. Çekimleri tamamlanan dizinin yayınlanacağı kesin tarih açıklandı.

Elit İşçan ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da son derece etkileyici isimlerden oluşuyor. Dizide Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay ve Mustafa Alabora gibi usta isimler yer alıyor.

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı Hamlet'in yayın tarihi açıklandı! 6

Avrupa’nın dizilere odaklanan en büyük festivali Series Mania’da Uluslararası Yarışma bölümünün sekiz finalistinden biri olan Hamlet’in yayınlanacağı tarih açıklandı. Uzun süredir merakla beklenen dizinin 19 Ekim’den itibaren Gain Medya’da izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği yedi bölümlük dizi Shakespeare’in ölümsüz tiyatro oyunundan uyarlanarak Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden gerçek bir hikâyeyle harmanlanıyor.

Dizinin yaz aylarında Büyükada’da yapılan çekimleri 2,5 ay sürdü. Edebiyat şaheseri Hamlet’ten uyarlanan dizinin konusu şöyle olacak:

İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality show’unda, sahnede buluşturacaktır..