Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç’in imaj değişimi ile yeni dizisi Yarın Yokmuş Gibi’nin alakası yok!

Halit Ergenç’in imaj değişimi ile yeni dizisi Yarın Yokmuş Gibi’nin alakası yok!

tarafından ker_def

Halit Ergenç, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. 4 bölümlük Yarın Yokmuş Gibi isimli dizi için sete çıkan ünlü oyuncunun partneri Tuba Büyüküstün oldu.

2017 yılında yayınlanan İstanbul Kırmızısı isimli filmin ardından ikinci kez bir araya gelen Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün, hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Halit Ergenç yaptığı açıklamada, “İstanbul Kırmızısı filminden sonra ilk defa beraber çalıştık” diye konuşurken, dizi hakkında detaylardan bahsedemeyeceğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, “Güzel, tatlı bir iş oldu. Umarım istediğimiz gibi bir iş çıkartabilmişizdir” dedi. Dizinin değişik bir proje olduğunu anlatan oyuncu, değişen imajı ile ilgili de konuştu.

“Bunu bir deneme için yaptık, bir şey denedik, başka bir iş ile alakalı” diyerek sakallarını neden kestiğini anlatan Halit Ergenç, denemeler yaptıktan sonra imaj konusunda yeniden değerlendirme yapacaklarını ifade etti.

Halit Ergenç'in imaj değişimi ile yeni dizisi Yarın Yokmuş Gibi'nin alakası yok! 7

Aynada kendisine baktığı zaman yadırgadığını ifade eden ve sakala çok alıştığını bu sözleri ile ortaya koyan ünlü oyuncu, eşi Bergüzar Korel’in “Eski Halit gibi” sözünü de röportajında belirtmekten çekinmedi.

Yarın Yokmuş Gibi isimli dijital proje için Aralık ayında sete çıkan Halit Ergenç, 4 bölümlük projenin çekimlerini tamamladıklarını söyledi.

Yönetmenliğini Zeynep Günay’ın yaptığı, hikayesini Ekin Atalar’ın yazdığı Yarın Yokmuş Gibi isimli dizi film oyuncu Manolya ile deneyimli gazeteci Hakan’ın bir röportaj için buluşmalarını ve sonrasında hikayenin çok farklı noktaya dönüşmesini konu alıyor.