Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı!

Star TV’nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

Star TV’nin, yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği sevilerek takip edilen dizisi ‘Akrep’in 26’ncı final bölümüyle nefesleri kesti ve sosyal medyada yoğun etkileşim aldı.

Televizyon tarihinin en çarpıcı anne-kız hikayesini ekrana taşıyan ‘Akrep’, dizi tarihinin unutulmazları arasında yerini aldı. Dizi, cuma akşamı ekrana gelen final bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Demet Akbağ ve Evrim Alasya final bölümündeki müthiş performanslarıyla övgüye boğuldu.

Her bölümde şaşırtıcı gelişmeleriyle dikkat çeken ‘Akrep’in final sahnesi izleyiciyi adeta şoke etti. Perihan ve Ferda’nın geçmişe dair son kez hesaplaşmaları duyguların en yoğun yaşandığı an oldu. Anne-kızın arasındaki sırlar acı bir şekilde gün yüzüne çıkarken, dizinin finalinde Perihan, Ferda’nın hayatına akrep zehiri ile son verdi. Kızından kısa bir süre sonra Perihan da hayata gözlerini yumarak kızlarının yanına defnedildi.

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 16

İZLEYİCİ FERDA VE PERİHAN’A AĞLADI

Perihan’ın ölümünün ardından “Sonunda kızlarına kavuştun Perihan” yorumlarında bulunan izleyici, etkileyici final sahnesi için, “Ferda, Perihan ve Berna bu dünyada hesaplaşamadı. Birinin günahını önce Perihan, sonra Berna en son da Ferda ödedi” yorumlarında bulundular.

Perihan’ın kızını öldürmesine çok şaşıran izleyici dizinin adına atıfta bulunarak “Akrep final bölümü şahane tasarlanmış. Dizinin asıl akrebinin bu vesileyle Perihan olduğunu resmileştirmiş olduk” derken, Ferda için ise “Hiçbir zaman anne sevgisi görmemiş, hep eksik kalmış” yorumları yapıldı.

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 16

İzleyiciler “Akrep olağanüstü bir hikâyeydi yeri geldi güldük, yeri geldi ağladık, yeri geldi sinirlendik ama biz bu iki kadının, iki annenin hikayesini çok sevdik. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık” derken, “Her saniyesi çok iyi yazılmış, her saniyesi harika oyunculuklar izlediğimiz bir final bölümü oldu. İki akrebin kıyasıya savaşı burada bitti” sözleriyle ‘Akrep’e veda etti.

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 18

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 19

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 20

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 21

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 22

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 23

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 24

Star TV'nin final yapan dizisi sosyal medyayı salladı! 25