Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya’nın dilinin ucuna getirip söylemediği dizi ortaya çıktı!

Erkan Petekkaya’nın dilinin ucuna getirip söylemediği dizi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda isimli dizide Sadi karakterine hayat verdi. Oyuncunun performansı hayranları tarafından büyük bir beğeni toplamıştı. Petekkaya, 21 bölüm hikayede yer alarak en uzun süre konuk olarak dizide yer alan ünlü isim de olmuştu.

Kırmızı Oda dizisinin sezon finali yaptığı 42. bölümde hikayeden ayrılan oyuncu, geçtiğimiz gün Diyarbakır’daki film festivaline katıldı. Bu festivalde yaptığı açıklamada Sadi karakterini bir dizi olarak düşündüklerini ama sonradan vazgeçtiklerini anlatan oyuncu, “Tadı damağımızda kalsın” diyerek dizi meselesini kapattı. İleride Sadi’nin sinema filmi olabileceği ifadesinde bulunan Erkan Petekkaya, bu sezon için yeni bir dizisinin olduğu ifadesini de kullandı.

Ancak Erkan Petekkaya yeni sezonda nasıl bir dizide olacağını söylemedi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ı tv100’deki haberine göre ünlü oyuncunun yeni dizi projesi ortaya çıktı.

Petekkaya, 2021-2022 sezonunda O3 Medya tarafından hazırlıkları başlatılan bir proje için anlaşma yaptı. Yeni dizinin sadece senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı biliniyor. Bunun dışında başka bir detay yok. Ancak Erkan Petekkaya’nın yeni sezonda yine ekranda yer alacak olması hayranlarını mutlu etti.