Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılan Pelin Akil’in yeni TRT1 dizisindeki imajı ortaya çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılan Pelin Akil’in yeni TRT1 dizisindeki imajı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, geride bıraktığımız kış sezonu öncesine kadar, çocuklarının doğumu ve basım süreci nedeniyle dizilerden gelen teklifleri değerlendirmemişti. Ancak oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi fenomen bir projeden teklif alınca bunu kabul etti.

atv ekranında yayınlanan; Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 6. sezonuna Bahar karakteri ile katılan Akil, başarılı performansı ile göz doldurdu. Dizide kendisine iyi bir yer edinen ve hayranları ile yeniden buluşmanın da keyfini yaşayan oyuncu, EDHO’den 6. sezon finalinde ayrıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra ne yapacağı merakla beklenen oyuncunun TRT1’in efsane olabilecek yeni dizisi Barbaroslar’da yer alacağı konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun dizideki ilk imajı da ortaya çıkınca, yeni sezondaki dizi adresi de netleşti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan Pelin Akil'in yeni TRT1 dizisindeki imajı ortaya çıktı! 1

Pelin Akil, 2021-2022 sezonunda TRT1 ekranlarının yeni projesi Barbaroslar dizisinin kadrosunda bulunuyor. Dizinin ikinci fragmanında Akil de kısa bir sahne ile yerini aldı… Ünlü oyuncunun yeni dizideki imajı da ortaya çıktı.

Pelin Akil’in nasıl bir rolde yer aldığı konusunda ise henüz net bilgiler yok. Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı, Akdeniz’in bir Türk gölü haline geldiği döneme ilişkin olarak hazırlanan dizi büyük bir prodüksiyona sahip.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan Pelin Akil'in yeni TRT1 dizisindeki imajı ortaya çıktı! 2

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı dizi için geniş bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Pelin Akil de birçok dizi hayranına göre efsane olacak bir yapımda rol kapmayı başarmış oldu.

İşte Pelin Akil’in de yer aldığı Barbaroslar dizisinin ikinci fragmanı: