Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz dizisi öne çıksın diye bakın hangi yeteneğini ortaya koydu

Alp Navruz dizisi öne çıksın diye bakın hangi yeteneğini ortaya koydu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, Ada Masalı isimli yeni dizisi ile Star TV ekranında yer alıyor. Ayça Ayşin Turan ile iyi bir dizi çifti olarak öne çıkan Alp Navruz, hikayeye çok güvendiğini söylemişti. Navruz’un hayranları oyuncunun proje seçimlerinde ne kadar titiz davrandığını iyi biliyor. Alp Navruz, bir projeye seçerken önce hikayenin bütünlüğüne ve gidişatına bakıyor.

Ada Masalı dizisi de oyuncunun bu yönünü iyi bilen hayranları tarafından doğru proje seçimi olarak yorumlanmıştı. Navruz, Zümrüdüanka dizisinde Ocak ayında ayrıldığı için Poyraz karakterine hazırlanmak için de geniş bir zaman buldu.

Alp Navruz yaptığı açıklamada diziye erkenden hazırlanma şansı bulmasının kendisi için çok iyi olduğunu, yaz ayında başlayan ama yazlık bir dizi çekmediklerini, kış sezonunda da devam edebilecek bir proje olduğuna vurgu yapmıştı. Oyuncu, dizinin hikayesini öne çıkartmış ve bugüne kadar canlandırmadığı bir karakterle de ekranda olacağını söylemişti. Tam da oyuncunun dediği gibi çıktı her şey…

Yaz enerjisini en iyi ortaya koyan dizi olarak öne çıkan Ada Masalı, sosyal medyada da büyük bir karşılık buldu. Dizinin başrol uyumunun yanı sıra hikayesi de beğeni topladı. Kimi dizi hayranları bazı eleştiriler yapsa da proje başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Alp Navruz dizisi öne çıksın diye bakın hangi yeteneğini ortaya koydu 7

Ada Masalı’nın her yeni bölümü merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta dizinin reytinglerinde bir miktar gerileme yaşandı. Bu durum biraz moralleri bozmuş olsa da ekip yoğun tempoda çalışmayı sürdürüyor. Alp Navruz, 5. bölümde bir sürprizle geliyor.

Oyuncu, dizinin hikayesine şarkıcı Buray’ın katılmasının da fırsat vermesi ile eline gitar aldı. Müzik yeteneği de bilinen Alp Navruz çalacak Buray söyleyecek. Gelen görüntüler bunu işaret ediyor…

Alp Navruz hayranları şimdiden 13 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı. İşte dizinin 5. bölümünden fotoğraflar: