Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı ve Yargı! Başak Gümülcinelioğlu’nun kıskandıran şansı!

Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı ve Yargı! Başak Gümülcinelioğlu’nun kıskandıran şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başak Gümülcinelioğlu ile sevgilisi Çağrı Çıtanak, Uğur Aslan’ın müzikli gösterisini izleyenler arasında yer aldı. Geçen sezon Sen Çal Kapımı isimli dizide sergilediği Pırıl karakteri ile popüler hale gelen oyuncu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Yeni sezon için Yargı isimli Kanal D dizisiyle anlaşan Başak Gümülcinelioğlu, Neva karakterine hayat veriyor ve hayranları da onun performansını çok beğeniyor. Başak Gümülcinelioğlu, hem iş yaşamında hem de özel hayatında mutluluk saçtığı bir dönem yaşıyor.

Uğur Aslan’ın gösterisinin sette çok konuşulduğunu ve herkesin de heyecanlı olduğunu anlatan Başak Gümülcinelioğlu, dizinin her bölümünü de sette heyecanla okuduklarını anlattı.

Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı ve Yargı! Başak Gümülcinelioğlu'nun kıskandıran şansı! 7

Oyuncu, “Heyecanla okuyoruz, heyecanla oynuyoruz. Sonrada oturup heyecanla izliyoruz. Yeni bölümün ilk sahnelerini çekip geldim. Bölümler de güzel, heyecanla gidiyor” şeklinde konuştu.

2018 yılında 8. Gün isimli dizi ile birlikte setlere adım atan oyuncu, kısa sürede önemli projelerde rol alarak kendisini göstermeyi başardı.

2019 yılında hikayesinde yer aldığı Erkenci Kuş isimli dizideki Deniz performansı ile çok beğenilen oyuncu, buradaki çıkışı sayesinde Sen Çal Kapımı dizisine adımını atmayı başardı. Televizyon ekranında Yargı ile birlikte üst üste 3 önemli yapımda yer alma başarısı gösteren oyuncu adına büyük bir şansın ortaya çıktığını, bunu da iyi değerlendirdiğini söyleyebiliriz.

Dijital dizi deneyimini Yarım Kalan Aşklar’daki Çağla karakteri ile yaşayan oyuncu, Yargı dizisiyle de kariyerinin en önemli çıkışlarından birisine imzasını attı.