Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Arslan’a göre Türk dizilerinin başarısı coğrafyanın güzelliğinin bir sonucu!

Uğur Arslan’a göre Türk dizilerinin başarısı coğrafyanın güzelliğinin bir sonucu!

tarafından ker_def

Yargı dizisinde Eren Duman karakterini canlandıran Uğur Aslan, ortaya koyduğu performans ile bir hayli etkili bir iş çıkarttı.

Yargı dizisi 3. sezonun sonunda final yaparak geçtiğimiz hafta izleyicilerine veda etti. Dizinin sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi görmesi, uluslararası Emmy ödüllerinde ‘Telenovela’ ödülü alması çok iyi bir süreç yaşandığının kanıtıydı.

3 sezon süren dizide komiser Eren karakteri ile izleyicilerin büyük sevgisini kazanan Uğur Aslan, aynı zamanda dizinin bu kadar büyük başarı kazanmasının mimarı olan senarist Sema Ergenekon’un da kocası…

Bizi bitince garip bir burukluk olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, “Çok kederliyiz, çok keyifli ve güzel geçti. 3 yıl neredeyse evinizden, ailenizden daha çok mesai arkadaşlarınız ile berabersiniz. İnsan çok üzülüyor, biz çok iyi anlaşan da bir ekiptik. Garip bir burukluk oldu” diye konuştu.

Şarkıcılık yetenekleri ile de gündemden düşmeyen Uğur Aslan, Türk dizilerinin uluslararası başarılarının önemine işaret etti:

“Bir sürü insan tarafından sevilmek çok güzel bir şey ama onu taşıyacak kabuğunuz olması gerekir diyorlar ya, o çok hoşuma gidiyor. Tarifsiz bir duygu. Dizi sektörü açısından da çok kıymetli. Dünyanın birçok ülkesine satılıyor, çok ciddi bir ticaret hacmi var, ülkeye çok büyük döviz katkısı var.

Zaten Türkiye’de ürettiğim iş, dünyanın birçok ülkesinde oynuyor. Burada da çok nitelikli iş üretiyoruz. Hikaye çeşitliliği, derinliği bu kadar güzel olan başka bir coğrafya yok ki dünyada. Bizim coğrafyanın hikayesi bitmiyor, inanılmaz yani.”