Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi final yaparken, Pınar Deniz çok karışık duygular yaşıyor!

Yargı dizisi final yaparken, Pınar Deniz çok karışık duygular yaşıyor!

tarafından ker_def

Üç sezon boyunca her bölümüyle çok konuşulan Yargı isimli Kanal D dizisi, dünyanın farklı ülkelerine de pazarlandı ve çok başarılı sonuçlar elde etti.

Yargı’nın başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan ve Uğur Polat final öncesi bir araya geldi. 26 Mayıs Pazar akşamı 95’inci bölümüyle Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde seyircili büyük finali yapmaya hazırlanan dizinin oyuncuları önemli deneyimler yaşadı.

Dizide canlandırdığı Ceylin karakteri ile kariyerinin zirvesine çıkan Pınar Deniz, farklı duygular içinde.

Ünlü oyuncu, “Karmaşık duygular içindeyim. Hayatımın en önemli devirlerinden biri kapanıyor. Ruhumu bu kadar büyüten, güzelleştiren başka bir hikâye hatırlamıyorum” açıklamasında bulundu.

Ilgaz ile Ceylin aşkı sosyal medyada 3 yıldır gündemden düşmüyor. Bu aşkın başarısı oyuncuların performanslarıyla da ilgiydi…

İzleyicinin gönlünde taht kurdukları gibi, sosyal medyayı da fazlasıyla etkileyen ILCEY aşkı ile ilgili de Pınar Deniz şunları söyledi: “Gören gözlere teşekkür ediyorum. Daha iyisi olamazdı bence. Bu kadar engebeli yollardan geçip hâlâ beraber olabilmek gerçek bir bağlılığı gerektirir.”