Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Pelin Akil’e TRT1’den müthiş teklif!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Pelin Akil’e TRT1’den müthiş teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, hamilelik süreci sonrasında uzun süre ikiz bebeklerinin bakımıyla ilgilenmiş ve kariyerine ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle dönüş yapmıştı. Geçen yıl sonbaharda başlayan 6. sezon ile birlikte hikayeye Bahar karakteri ile dahil olan oyuncu başarılı bir dönem geçirdi.

EDHO’nun ekibinde güçlü bir konuma sahip olan Pelin Akil, ekrana dönüşüyle de hayranlarını bir hayil etkiledi. Oyuncunun yeni sezonda ise bambaşka bir projede yer alacağına dair güçlü kulis bilgileri var. Bir süredir hazırlıkları süren Barbaroslar isimli yeni dizide Pelin Akil’in de olduğuna yönelik bilgiler geliyor.

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe ikilisinin başrolünde yer aldığı Barbaroslar dizisi için yeni isimlerin kadroya katıldığına dair kulis bilgilerini gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

Barbaroslar dizisinin ekibinde Gülcan Arslan, Melis Babadağ ve Yiğit Özşener ile birlikte Pelin Akil’in ismi de var. Kulislerde bu 4 oyuncunun hikayeye katıldıklarına yönelik bilgiler dolaşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra gelecek sezon Pelin Akil, TRT1 ekranında mı olacak? Hayranlar bu soruyu soruyor ve dizinin en büyük prodüksiyonlardan birisine sahip olduğunu ve tüm dünyada ses getirebilecek bir proje olduğu için de Pelin Akil adına iyi bir tercih olduğunu düşünüyorlar.